Η ιστοσελίδα που σερφάρεις δημιουργήθηκε από κάποιους ρομαντικούς(;) που έχουν την εντύπωση πως υπάρχουν - ακόμη και σε αυτή την παρακμιακή συγκυρία - πολλοί που αντιστέκονται στην ισοπέδωση των πάντων. Πως υπάρχουν πολλοί που δεν αποδέχονται την διαφθορά, το αλισβερίσι, τη ρεμούλα. Πως υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν με την επικρατούσα άποψη της διαχεόμενης σιωπής και σαπίλας. Πως υπάρχουν πολλοί που θέλουν μια κοινωνία ανθρώπινη.Πως είναι οι περισσότεροι αυτοί που αντιστέκονται και που δεν θα δειλιάσουν την κατάλληλη στιγμή να σταθούν εμπόδιο στις επιδιώξεις των λίγων.

Έλα μαζί μας. Βοήθησε μας. Κάνε μας εργαλείο συζήτησης. Δώσε μας τη γνώση σου. Κάνε τις καταγγελίες σου για τα κακώς κείμενα.

ΦΩΝΑΞΕ μαζί μας!!!!

ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ. Και αν δεν υιοθετηθούν, τουλάχιστον πες στον εαυτό σου ότι"παλεύω πάντα για το καλύτερο!!".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.