Έναν μεγάλο τοίχο έχουν υψώσει οι αστυνομικοί στην Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων. Ενας τοίχος από σίδερο και πλέξιγκλας κόβει τον δρόμο στα δυο και κάνει την Βουλή απροσπέλαστη.
Προσπάθεια των διαδηλωτών να γκρεμίσουν την οχύρωση αυτή οδήγησε στη ρίψη δακρυγόνων από τους μπάτσους.

Περίπου 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τις κινητοποιήσεις.
Στην Αθήνα βρίσκονται και 12 διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί απ' όλο το προσωπικό να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας. Εκτός από όλους τους δρόμους που είναι κλειστοί σε όλο το κέντρο και σε μεγάλη ακτίνα, κλειστός είναι και ο Εθνικός Κήπος. Η αστυνομία έχει δημιουργήσει ειδική διαδρομή για να περνούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Είναι από τους δρόμους: Β.Γεωργίου, Ρηγίλης, Β.Σοφίας (μέσα από το τοίχος).

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.