Του  Γιώργου Νικολαίδη  (gnborn2shoot)

Η διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα της ΝΑΒΒΑ  (Ναtional  Amateur Body-buildersAssociation), έγινε στο κατάμεστο από θεατές όλων των ηλικιών «ΚΑΠΠΑ» Περαίας  (20.10.12).
Οι περίπου πενήντα αθλητές και αθλήτριες μας (απ)έδειξαν για μια ακόμη φορά, ότι η συνεχής άσκηση και γυμναστική, χαρίζει εκτός των άλλων ένα πάντα όμορφο και αξιοζήλευτo σώμα.
Το κύπελλο BODYBUILDING-FITNESS  είναι  πανελλήνιο  και οι αγώνες διεξάγονται κάθε χρόνο, οι δε συμμετοχές των αθλητών είναι πάντα πολλές και σε όλες τις κατηγορίες.
Οι κατηγορίες FITNESS είναι «παρακλάδι» της ΝΑΒΒΑ και δημιουργήθηκε για αθλητές
που έχουν μικρότερη μυική μάζα και είναι πιο προσιτές στο ευρύ κοινό.
Ετσι κάποιος αθλητής προσεγγίζει ευκολότερα το FITNESS , γιατί αυτό είναι και περισσότερο αποδεκτό λόγω μυικότητας.
Αυτές οι κατηγορίες είναι που κέρδισαν και τον γυναικείο πληθυσμό.
Οι γυναίκες δεν χάνουν την ομορφιά και την θηλυκότητά τους και γι΄αυτό συμμετέχουν.
Η διοργανώτρια ΝΑΒΒΑ είναι η πρώτη ομοσπονδία  BODYBUILDING  και ιδρύθηκε το 1948.
Από τις τάξεις της έχουν περάσει μεγάλοι αθλητές όπως ο ARNOLD SCHWARZENEGGER και ο  SEAN CONNERY  που τους γνωρίζουμε από τις κινηματογραφικές τους επιτυχίες.
Πολλοί άλλοι επίσης  ξεκίνησαν την καριέρα τους συμμετέχοντας στις διοργανώσεις της ΝΑΒΒΑ, κερδίζοντας παγκόσμιους τίτλους.

Στο  υψηλής ανάλυσης  και χορταστικό  σε διάρκεια βίντεό μας, δείτε και θαυμάστε τους αθλητές στην προσπάθειά τους και ζήστε την ατμόσφαιρα των αγώνων:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.