Γράφει ο Τατιανός Μάγγος

Κακά τα ψέμματα. Ο Κυριάκος Στεφανίδης δεν είναι απλά ένας δημοτικός σύμβουλος που παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού. Ήταν ένας υποψήφιος δήμαρχος στη Μηχανιώνα με ιδέες και πρόγραμμα για τον τόπο του. Πήρε σχεδόν 1.600 σταυρούς στις εκλογές του 2010. Η απογοήτευσή του από τη διοίκηση Αλεξανδρή εκφράστηκε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο. Επειδή ήμουν ο πρώτος που παραιτήθηκε από τη διοίκηση Αλεξανδρή τον Ιούλιο του 2010 (από την Αντιδημαρχία και το Πολιτιστικό Κέντρο) , είχα μια συζήτηση με τον Κυριάκο τον Στεφανίδη πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου, όπου του είχα επισημάνει ότι στο τέλος δε θα τα “βρει” με τον Αλεξανδρή. Τελικά δεν τα “βρήκε”.
Κυριάκος Στεφανίδης
Ηρακλής Ντόκας
Γιώργος Λαζαρίδης
Μπορεί κανείς να έχει τις διαφωνίες του με τον Κυριάκο τον Στεφανίδη σχετικά με τις τοποθετήσεις του ή με τον τρόπο που τις εκφράζει. Όμως όπως αποδεικνύεται υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που τον στηρίζει.
Η παραίτησή του συνοδεύτηκε αμέσως κι από την παραίτηση του κ. Ντόκα από την Επανομή και αναμένονται κι άλλες παραιτήσεις το επόμενο διάστημα από συμβούλους της Μηχανιώνας και της Επανομής. Η επιλογή του αντιδήμαρχου Γιώργου Λαζαρίδη να ασκήσει σκληρή κριτική στον Στεφανίδη συνάντησε αντιδράσεις μέσα από την ομάδα του δημάρχου και σήμερα μαθαίνουμε ότι παραιτείται κι ο Λαζαρίδης, όχι μόνο από αντιδήμαρχος αλλά κι από δημοτικός σύμβουλος με αφορμή ότι δεν καλύφθηκε από το δήμαρχο κατά τη σκληρή επίθεση που έκανε στον Κυριάκο Στεφανίδη.
Οι επόμενες παραιτήσεις δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα προέρχονται από τους πολιτικούς φίλους του κ. Στεφανίδη. Μάλλον θα έχουν σχέση με τον ίδιο το δήμαρχο Γιάννη Αλεξανδρή που συνηθίζει να “αδειάζει” τους συνεργάτες του. Στο τέλος περιμένουμε και τη δική του παραίτηση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

15 comments:

  1. Ο Αλεξανδρής δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Θα σέρνει το δήμο σε βαθύτερη κρίση. Δεν τον ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πάρις Πεντούσης θα ανάψει κεράκι για τον Λαζαρίδη... Περιμένει πως και πως να μπει στο δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ,,ΚΑΛΟΣ ΕΣΥ ΚΑΚΟΣ ΕΣΥ.,,ΘΑ ΚΟΝΤΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΗΛΟΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΤΣΑΣΜΑΣΛΗ..(ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ)...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΝΤΟΥΣΗ,,ΑΝ Θ ΑΝΑΨΕΙ ΚΕΡΙ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,,,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ,,,Ο ΠΑΡΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΛΛΥΜΑΤΑ,,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε συγγραφεα του ιστολογιου αυτου μου ειπαν οτι υπαρχει ενα ωραιο σαιτ που λεγετε ακτιβιστις και βλεπω ειδισις ενδιαφερον αλλα με κανει εντυποσι οι πολοι ανονυμοι που σχολιαζουν αυτοι δεν εχουν κακαλα να πουν εγω ειμαι τι φοβουντε να μη τους κανουν ντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι έγινε? ξύπνησε ο λαστιχάς και ψάχνει τους ανώνυμους?τι σου κάνει η έμμισθη θέση ,ακόμα και οι μουγγοί θα μιλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εαν ανονυμε βγης και πεις το ονομα σου θα ερθεις να μοιραστουμε τα λεφτα τελος του μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε λαστιχα μην προσπαθεις να μας τρελανεις η γυναικα σου δεν πληρωνεται εφοσον ειναι προεδρος δημοτικου συμβουλιου?ναι η οχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟς ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ(ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ(ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ)?ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ,,,ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ?,,ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΔΩΣΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ,,ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΗΔΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ,,,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΖΑΡΙΦΕ,,,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...(ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ),,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λοιπον ακου τι θα σου για τελευτεα φορα δεν θα ασχολιθο μαζι σου γιατι εισαι κλοσσα εγο θα σε απαντισο με ενα ξερω οχι και αν ειναι αλλιως να ρθης να σε βαλο τεσσερα λαστιχακια γιατι αρχισαν οι βροχουλες και απο τι τα ειδα ειναι φαλακρα και αμα με απαντισις σαν ανωνυμος θα εισαι μεγαλη κυλοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΡΥΩΤΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΟΥ ΑΞΙΕΣ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙς ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ?ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΦΑΝΕΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ.ΕΔΩ Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ(ΒΛ.ΦΩΤΙΟΥ).
    Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΙΣΘΗ ,ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΕΣ.ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΝΩΜΗ,Δεν πρεπει να ζητησεις γιατι εισαι ανημερωτος.Συγνωμη πρεπει να ζητησεις που κοροιδευεις τους εργαζωμενους και τις δουλειες τους.Βλεπεις δεν διοριστηκαν απο κομμα σε δημοσιες θεσεις ολοι οπως στην περιπτωση σου....ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ εισαι ευπροσδεκτος να γνωριστεις και με τα μελη του συλλογου μας.θα εχεις αποδειξη φπα ατομκη ασφαλεια..και θα συμβαλεις οικονομικα σε ιερο πολιτιστικο σκοπο.ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.Γνωρισε τους ανθρωπους της περιοχης σου.Εχε ιδια αποψη. (Ελα να σε ενημερωσω αν εχεις αποριες)Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Μπορει με την κυρια Ζαριφε να μην εχουμε τις ιδιες επιλογες.(πολιτικες,δημοτικες.)Την επελεξε η τοπικη κοινωνια με μεγαλη διαφορα ψηφων (Τριτη τετραετια,)και ειναι παραδειγμα προς μιμηση,στην προσωπικη της ζωη. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΜΑ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥ,ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ.ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ,ΚΑΙ ΑΗΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ.ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΑΣ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΡΩΜΕΝΑ...ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ .(ΘΕΜΙΤΟ).θα θελαμε ομως να μας πειτε για την δικη σας δραση,,να σας εχουμε για παραδειγμα.Ποιος ειστε ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕ ΚΥΡΙΕ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑς ΞΕΝΙΖΟΥΝ? Τι κανατε στη ζωη σας? ΠΟΙΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ...και αν ειστε τοσο εναρετος σε σε ολα,ωστε να σας δικαιολογει το να πετατε την λασπη σ ολους, Κρυμενος. θα σας βγαλω δημοσια το καπελο. ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ. ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟ..ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε Κεραμιδάκη εεεεε συγγνώμη Αλεξανδρή ,
    δώσε σε παρακαλώ μια θέση (τουριστική)στον αγωνιστή Καρυώτη.
    Την αξίζει και με το παραπάνω.
    Τέτοιο μεστό λόγο ,δεν συναντάς συχνά σε ιστολόγιο.
    Ρε επιστήμονα κολοτούμπα που χώνεσαι σε όλες τις αναρτήσεις,
    Ποιος είσαι εσύ ή ο λαστιχάς που θα απαγορέψετε σε ένα ιστολόγιο να δίνει βήμα στους ανώνυμους?

    Έχεις καταλάβει αρχαιολόγε ,τρομάρα σου, γιατί έκραξα τον λαστιχά?
    Φυσικά και όχι .
    Διότι η καψούρα σου να γράψεις παντού ώστε να διαφημίσεις τα προσόντα σου
    οχαοχαοχα εδώ ειλικρινά κλαίμε από τα γέλια,
    δεν κάνεις ούτε μετάφραση σε αυτά που διαβάζεις.
    Ο λαστιχάς πότε έγραψε σε ιστολόγιο και εμφανίστηκε από το πουθενά
    σε μια ανάρτηση του Μάγγου και μαλώνει τον Ιβάνοβιτς που δίνει βήμα στους ανώνυμους?
    Διότι πήρε επιτέλους θέση στην διοίκηση η σύζυγος και έπρεπε πλέον να υπερασπιστεί την διοίκηση ,
    πριν τον είχες δει να γράφει εδώ μέσα για τους ανώνυμους ?
    Επίσης, είδες κανέναν ανώνυμο τόσα χρόνια να βρίσει κάποιον επώνυμο εδώ μέσα,
    κυριε Σουλταν καρυωτ ?
    Σου ξαναλέω δώσε βάση στην εκδρομή να μην έχεις άδειες θέσεις στο λεωφορείο
    και άσε τα περί ΦΠΑ και άλλες εξυπνάδες ….νόμιμε επαγγελματία του τουρισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι πραγματικα λυπηρο, ν ανοιγει την αγγκαλια του ενας τοπος,και να εντασει στην μικρη του κοινωνια ατομα προβληματικα με πλουσιο βεβαρυμενο παρελθον,,διοριζομενους σε δημοσιους οργανισμους,απο φυλακισμενους υπουργους,(με εμισθα απο αυτον γραφεια στον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ),να προσπαθει ενα ολοκληρο χωριο(Ν.Επιβατες)για χαρη μιας αξιολογης προσωπικοτητας ,να ανεχθει τα παθη ενος ατομου που οδηγει τους περιγυρους του σε καταστροφη,και σε απομονωση απο το κοινωνικο συνολο,,Ειναι κριμα στον βωμο του τζογου,,να παρασυρει ατομα με ισχυρη μορφωση και προσωπικοτητα και να τα απομονωνει.Μπορει σε πολλους να φανταζουν αυτες οι αραδες που γραφω ακαταλαβιστηκες,,εχουν ομως αποδεκτη συγκεκριμενο και ανωνυμο.ΔΕΝ θελω να ασχοληθω με την φαλακρα,των λαστιχων του,του κεφαλιου του και της ψυχης του. Εμεις σ αυτη την μικρη κοινωνια μαθαμε να σεβωμαστε αυτους που μας σταθηκαν στις δυσκολες ωρες,αυτους που μας βοηθησαν,αυτους που μας πιστεψαν..Σταματαω εδω..ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ..δεν θα ηθελα να στεναχωρησω ατομα που εκτιμω,που αγαπησα και αγαπω με ενα μονο παραπονο,,(ας με ρωτουσαν τι συνεβει) χρηστο και χρηστο ειναι λυπηρο..να εχει κανεις τοσα πολλα να πει,,και να σωπαινει,,για χαρη του σογιου του, για χαρη ενος ατομου που μεγαλωσε μαζι,για χαρη μιας φιλης που εκτιμησε και εκτιμα...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ,,,,ΑΥΤΟΙ Τ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
    ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΤΖΑ .
    ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΟΠΟΤΕ ....ΓΚΙΟΥΛΕ ΓΚΙΟΥΛΕ ΚΑΡΥΩΤ ΠΑΣΑ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι θες και μπλέκεσαι βρε Καριώτη; Για τα πίτουρα και τις κότες δεν έχεις ακούσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.