Σήμερα Κυριακή 6 Ιανουαρίου 9.257 δημοτικοί σύμβουλοι και 713 περιφερειακοί σύμβουλοι θα κληθούν να εκλέξουν τα νέα συλλογικά όργανα δήμων και περιφερειών:

- στις δημαιρεσίες, τα 325 δημοτικά συμβούλια της χώρας θα εκλέξουν το νέο προεδρείο του Σώματος καθώς και τα νέα μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής και της οικονομικής επιτροπής, ενώ

- τα 13 περιφερειακά συμβούλια θα εκλέξουν επίσης το νέο προεδρείο του Σώματος καθώς και τα νέα μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη της οικονομικής επιτροπής.

Στις 1 το μεσημέρι σήμερα θα γίνει η ειδική συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού, στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.