Ο ξένος τύπος ασχολείται με την υπόθεση της απαγωγής της μικρής ξανθομαλούσας Μαρίας. Εκτενές δημοσίευμα περιλαμβάνεται στην πρώτη σελίδα της βρετανικής Daily mail. Κατ' αυτό ήδη έχουν γίνει 8.000 κλήσεις απ' όλο τον κόσμο, για να ευρεθούν οι γονείς του ανοιχτόχρωμου κοριτσιού. Οκτώ φάκελλοι ερευνών έχουν πιθανότητες επιτυχίας και ίσως οδηγήσουν στους πραγματικούς γονείς. Παράλληλα ένα βίντεο έχει δοθεί στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα της εφημερίδας. Σ' αυτό, που τραβήχτηκε πριν τρεις εβδομάδες, η μικρή Μαρία χορεύει σε ένα τσιγγάνικο γλέντι κάπου στα Φάρσαλα.

Το δωμάτιο της Μαρίας, τακτοποιημένο και καθαρό.
Η γυναίκα που κατηγορείται για την απαγωγή της Μαρίας επέμεινε χθες το βράδυ: «Δεν την βλάψαμε. Την αγαπάμε και μας αγαπάει. »


Η Ελευθερία Δημοπούλου, 40 ετών, που έχει συλληφθεί με τον σύζυγό της Χρήστο Σαλή, δήλωσε στην ελληνική τηλεόραση από το κελί της: «Της δώσαμε ό, τι μπορούσαμε, όπως κάνουμε για τα άλλα παιδιά μας».

Παραδέχτηκε ότι η Μαρία δεν ήταν δικό της παιδί, αλλά είπε ότι την παρουσίαζε ως δικό της, έτσι θα μπορούσε να έχει ένα κατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.

Η αδελφή της Δήμητρα Σαλή, 34 ετών, είπε στην Daily Mail ότι η Μαρία είχε εγκαταλειφθεί από μια Βουλγάρα εποχιακή εργάτρια συλλογής βαμβακιού όταν ήταν δύο μηνών.

Αυτή η γυναίκα τους είπε:" Πάρε αυτό το μωρό. Αν δεν το κάνετε θα το δώσω σε κάποιον άλλο". Μετά έφυγε και δεν ξαναγύρισε.

Είπε ότι πήραν το παιδί για να το προστατεύσουν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.