Το Ιατρείο είναι ένα αυτόνομο εγχείρημα πολιτών που παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα σε όλους τους ανασφάλιστους. Ο Δήμος Θέρμης παρέχει τους χώρους στέγασης και την ηλεκτροδότηση του Ιατρείου που βρίσκεται δίπλα στο συγκρότημα κλειστών γυμναστηρίων στο (2ο χλμ. οδού Θέρμης–Τριαδίου). Υπάρχει στάση των γραμμών λεωφορείων 67 και 67Α του ΟΑΣΘ λίγα μέτρα από το Ιατρείο. 

Το Ιατρείο εξυπηρετεί παθολογικά και παιδιατρικά περιστατικά σε τακτική βάση στα δικά του εσωτερικά ιατρεία και παράλληλα στηρίζεται σε ένα εξωτερικό δίκτυο αλληλέγγυων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στα οποία θα παραπέμπει εφόσον υπάρχει δυνατότητα. Οι εμπλεκόμενοι στο Ιατρείο δρουν έχοντας ως γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και με την πεποίθηση ότι η υγεία είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό.

Το Ιατρείο δέχεται ΜΟΝΟ με ραντεβού, 10.00πμ–12.00μμ και 17.00μμ- 20.00μμ, που κλείνονται τηλεφωνικά μέσω της Γραμματείας στο 2310465353.

Για κάθε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.kialli.gr και στη σελίδα μας στο facebook ( https://www.facebook.com/pages/Κοινωνικό- Ιατρείο-Αλληλεγγύης-Θέρμης/167870556753356 ).


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.