Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας μας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα λειτουργήσει στην πόλη μας από τις 20 Δεκεμβρίου 2013 έως 31 Δεκεμβρίου 2013.

Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας, έχει αναλάβει για φέτος τη διοργάνωση του ΄΄Χριστουγεννιάτικου Χωριού΄΄, στη πλατεία Ν. Μηχανιώνας. Ένας θεσμός που ξεκίνησε πέρυσι από το Σύνδεσμο Επαγγελματιών και θα συνεχιστεί από το Μορφωτικό Σύλλογο, δίνοντας στο τόπο μια νότα χαράς, αισιοδοξίας και ζωντάνιας.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας μας, όσοι ενδιαφέρονται να προβάλλουν την επιχείρησή τους να επικοινωνήσουν μέχρι 30-11-2013 στο τηλέφωνο: 6976 063 514.



Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο BLOG του Συλλόγου: http://morfotikospolitistikosneasmihanionas.blogspot.gr/
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.