Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 8 μμ στο Στέκι της Πρωτοβουλίας θα προβληθεί η ταινία "Η χορωδία του Χαρίτωνα" σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο του ίδιου και των Γιώργου Μακρή και Δημήτρη Βάκη.

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού συνεχίζει με μια μια τρυφερή κωμωδία για τη ζωή και τους ανθρώπους, με ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών. Έρωτες, πάθη, ίντριγκες και πολύ αισιοδοξία. Άνοιξη του 1968.

Μια μικρή επαρχιακή πόλη βρίσκεται σε αναβρασμό. Όλοι ζουν στο ρυθμό του Ετήσιου Διαγωνισμού Χορωδιών της περιοχής που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί το επίκεντρο της ζωής στην πόλη. Ο χαρισματικός γυμνασιάρχης Χαρίτων με τον μαγικό τρόπο τη σχολική χορωδία. Η εμφάνιση του νέου και φιλόδοξου στρατιωτικού διοικητή Ταγματάρχη Δημητρίου, που έρχεται να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια στους κατοίκους, θα πυροδοτήσει τη σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άντρες, για την ωραία Ελένη, την όμορφη μαθηματικό του Γυμνασίου, το μπιλιάρδο και βέβαια τη μουσική.

ΠΑΙΖΟΥΝ οι ηθοποιοί: Γιώργος Χωραφάς, Μαρία Ναυπλιώτου, Ακύλας Καραζήσης, Στέφανος Καραντινάκης, Χρήστος Στέργιογλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Δημήτρης Πιατάς, Σπύρος Σταυρινίδης, Βασίλης Κολοβός, Υβόννη Μαλτέζου, Ανθή Ανδρεοπούλου, Γιώργος Γεωγλερής κ.α
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.