Άλλη μια  "μούφα" ποστ ήταν αυτό που αναπαράχθηκε με περισσότερες από 13.000 κοινοποιήσεις και που κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το επαληθεύσει. Μιλούσε για την δυνατότητα να επιληφθεί κάποια υπηρεσία (που δεν καθόριζε) ώστε να περιθάλψει και να φροντίσει αστέγους παρέχοντάς τους τροφή και στέγη. Και έδιδε προς τον σκοπό αυτόν τα τηλέφωνα 1960 για Αθήνα και ένα άλλο για την Θεσσαλονίκη. Τα οποία όταν φρόντισα να τα επιβεβαιώσω δεν λειτουργούσαν (αριθμός δεν υφίσταται κλπ). 

Επικοινώνησα βέβαια με τον φίλο που πόσταρε το παραπάνω και τον ενημέρωσα και αυτός με την σειρά του απέσυρε την ανάρτηση. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ανακάλυψα και αναρτήσεις σε μπλογκς που παρείχαν για επαφή τους ίδιους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Επειδή τέτοια ποσταρίσματα δεν είναι, όπως καταλαβαίνετε, της ίδιας ελαφρότητας με ανάλογα που μιλούν για αμπελοφιλοσοφίες, καλό θα είναι να προσέχουμε τι ανεβάζουμε φίλοι μου. Και κυρίως να ελέγχουμε πριν ανεβάσουμε.
Καλό απόγευμα!

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.