Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, αυτό είναι το τελευταίο μου e-mail με αυτή την ιδιότητα, αφού μετά τη χθεσινή συμπλήρωση των 17 ετών στην Πολιτική Προστασία , σήμερα 11 / 12 / 13 υπέβαλα τη δεύτερη παραίτησή μου και είμαι πλέον συνταξιούχος του ελληνικού δημοσίου… Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και σας εύχομαι καλές γιορτές. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αφού η ασθένειά μου είναι ανίατη. Σας κοινοποιώ και την αφιέρωση που έκανε σε μένα στο τελευταίο φύλλο η εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Κυριακής και την ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή. Είναι σημαντικό σήμερα που θέλει το σύστημα οι δημόσιοι υπάλληλοι να απαξιώνονται, να δημοσιεύονται άρθρα που να μας τιμούν. Είμαστε όλοι εργαζόμενοι άνθρωποι που προσφέρουμε στο κράτος και την κοινωνία και όχι απλά νούμερα κινητικότητας και διαθεσιμότητας. Συνεχίζω σαν εθελοντής και θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Κώστας Κοκκολάκης



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.