ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   24 – 01 – 2014 ΑΠΟ 14:00 ΤΟΠΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ                  :     ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ.
ΑΝΕΜΟΙ                 :     ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ    :     ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ  25 – 01 – 2014

ΚΑΙΡΟΣ                  :     ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ                 :     ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ    :     ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΚΥΡΙΑΚΗ  26 – 01 – 2014

ΚΑΙΡΟΣ                  :     ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ. ΕΝΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500Μ.
ΑΝΕΜΟΙ                 :     ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΞΙΟΥ – ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΕΩΣ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΕΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ    :     ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.