Πρόγραμμα αφιερωμένο στον Γεώργιο Αστρινίδη στην μνήμη του οποίου η οικογένειά του πραγματοποίησε δωρεά στο Κέντρο Υγείας Ν.Μηχανιώνας.

Το Κέντρο Υγείας Ν.Μηχανιώνας στα πλαίσια του ρόλου του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σχεδίασε και πραγματοποιεί παρέμβαση στην περιοχή υγειονομικής του ευθύνης (Δήμος Θερμαϊκού) με στόχο την εξασφάλιση στα άτομα της τρίτης ηλικίας, της σωστής λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος και την ευλυγισία των αρθρώσεων.

Το πρόγραμμα είναι ομαδικό (8 άτομα), περιλαμβάνει ασκήσεις σε στρώματα υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης Φυσικοθεραπεύτριας και θα πραγματοποιείται στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΚΥ Ν.Μηχανιώνας.

Θα εκτελούνται δέκα (10) συνεδρίες σε κάθε ομάδα, με συχνότητα δύο (2) θεραπειών την εβδομάδα κατά τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή και ώρες 12:00 – 13:00.

Αποκλείονται ασθενείς με καρδιαγγειακά νοσήματα και άτομα που υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση πρόσφατα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Υγείας 23923-30400 κάθε Τετάρτη και κατά τις ώρες 12:00 – 13:00.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.