Νεάπολη        16/4/2014


Αγαπητοί συνάδελφοι & συνεργάτες,

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα καθώς και για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε.  Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να είμαι χρήσιμη και να προωθώ ζητήματα και λύσεις που αφορούσαν στην σχολική κοινότητα. Σε άλλα αυτό έγινε εφικτό σε άλλα όχι.  Σε όλα όμως κατέβαλα όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.
Σας ευχαριστώ γιατί με το μεράκι το δικό σας συνεχίσαμε πλήθος ενημερωτικών και δημιουργικών εκπαιδευτικών εκδηλώσεων όπως το Φεστιβάλ Παιδείας, το Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής, το κοινωνικό φροντιστήριο με τη δική σας εθελοντική συνεισφορά κτλ. 
Σημαντικός σταθμός στη συνεργασία μας ήταν και η δημιουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης που έκανε πραγματικότητα το ζητούμενο χρόνων «Σχολεία Ανοιχτά στην Κοινωνία».
Προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια είτε ως Αντιδήμαρχος Παιδείας είτε ως μέλος του ΔΣ του ΟΣΚ να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην επίλυση προβλημάτων σχολικής στέγης και στην δρομολόγηση λύσεων.
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.  Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη για μένα όπως και οι εμπειρίες που αποκόμισα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. 
Ελπίζω ως ενεργοί πολίτες να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό της κοινωνίας και του τόπου μας.
Σας ευχαριστώ πολύ.

 φιλικά

Κατερίνα Τσουκαλά
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.