Την Πέμπτη 24/4, 1μμ, στα Γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η Ενότητα, Κρατίνου 7,8ος όροφος

Η ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή μαζί με κοινότητες μεταναστών όπως η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα, η κοινότητα Σενεγαλέζων, το Μπαγκλαντεσιανό Επιμελητήριο Ελλάδος καλούν σε συνέντευξη τύπου με αφορμή τις επιθέσεις Σπηλιωτόπουλου κατά του δικαιώματος ελεύθερης άσκησης των θρησκευτικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων στην Αθήνα.

Η ισλαμοφοβία είναι το νέο πρόσωπο του ρατσισμού και η συγκυβέρνηση των Μνημονίων και της φτώχειας στοχοποιεί τους μουσουλμάνους ως αποδιοπομπαίους τράγους για τα αδιέξοδα της πολιτικής της.

Ομιλητές: Πέτρος Κωνσταντίνου, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Τζαβέντ Ασλάμ, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.