Δεν πλήρωσα ούτε μία φορά στην ζωή μου για να πάω στο γήπεδο, ακόμη και στο είδος του αθλητισμού που συμμετείχα με πάθος.
Ευτυχώς ως ερασιτέχνης αθλητής πρόλαβα να απομακρυνθώ εγκαίρως από τους ανταγωνιστικούς αυτούς χώρους.
, απέδειξα στον εαυτό μου αυτό που διαπίστωνα καιρό στις καθημερινές συμπεριφορές των "παραγόντων" τάχα του υγιής αθλητισμού και απομακρύνθηκα με την γθέλησή μου...

Πιο μεγάλη ξεφτίλα όμως, από το να δικαιολογείς τον εαυτό σου ότι διασκεδάζει με το θέαμα της "παράγκας" και του "ξυλοδαρμού", που ενισχύει τον φασισμό των πραγματικών νταβατζήδων αυτού του λαού και κάθε λαού, σαν τον Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Κόκκαλη, Σαββίδης και του κάθε πολιτικάντη της γειτονιάς δεν υπάρχει.
Αυτό δεν είναι διασκέδαση.
Αυτό δεν είναι αθλητισμός.
Είναι εκμετάλλευση και σαδο-μαζοχισμός της αρένας !
Δεν αποκαλείται τυχαία "όπιο του λαού".
Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι νταβατζήδες - ιδιοκτήτες που τους τα "ακουμπάτε"... υπέρ της ομάδας !
Και από πάνω σας "ανταποδίδουν" αυτήν την εθελοντική σας υποταγή, με καθημερινή κλοπή της ζωής σας σε κάθε τι έξω από το γήπεδο.

90 λεπτά... 40 λεπτά... ψευδαίσθησης και μετά ξανά στην χούντα που χτίσατε με τα ίδια σας τα χεράκια.
Και το κακό είναι ότι μαζί με 'σας, τραβάτε και τους υπόλοιπους σ' αυτήν την φυλακή.

Μου θυμίζετε όλους αυτούς που πάνε με τα παιδιά τους στον ζωολογικό κήπο και δηλώνουν ότι περάσαν μία ευχάριστη μέρα, αλλά κατά τ' άλλα λυπούνται για τα φυλακισμένα ζώα.

Να μην πήγαινες ρεε !

Να μην πλήρωνες ρεε !

Γιατί πιο "θεατής" στο έγκλημα πεθαίνεις ρεε !

(Antonis Koul)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.