Η δημοσκόπηση έκλεισε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 18/4. 
Όπως φαίνεται από τις κάρτες που δημοσιεύουμε ψήφισαν 212  Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Συμπολιτεία  με υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού τον Σπύρο Κουζινόπουλο και με ποσοστό 33,02% Στην δεύτερη θέση η Δημιουργική Ανανέωση (Κυριάκος Στεφανίδης) με 22,64%
Στην τρίτη θέση ο Θερμαϊκός Νέα Πορεία (Γιάννης Μαυρομάτης) με 20,28%
Και στις επόμενες δύο οι Θερμαγικός (Γιώργος Τσαμασλής) με 13,68% και Λαϊκή Συσπείρωση (Ντίνα Μώραλη) με 3,30%.

Ενδιαφέρον έχουν και οι λόγοι τους οποίους επικαλούνται οι συμμετέχοντες για να εξηγήσουν την προτίμησή τους (είχαν πολλαπλές επιλογές). Εδώ προηγούνται η διακήρυξη του συνδυασμού (59,41%), το πρόγραμμα της παράταξης (40,10%) και το όνομα καθώς και η εμπειρία του υποψηφίου δημάρχου με 24,75%.

Συμπεράσματα:
Προφανώς και δεν αποτελεί πρόκριμα για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 18 Μαΐου. Κι αυτό γιατί η συμμετοχή στην δημοσκόπηση δεν ήταν μεγάλη αλλά και γιατί το δείγμα αναφέρεται σε ένα ιδιαίτερο τμήμα ψηφοφόρων (των διαδικτυακών).
Αν συνδυαστεί όμως και με άλλη μια διαδικτυακή που έκανε ο "δημότης" μας δείχνει πως οι πολίτες του διαδικτύου δίνουν ξεκάθαρα την πρώτη θέση  στον Σπύρο Κουζινόπουλο και την Συμπολιτεία Ανατροπής και Αλληλεγγύης στον Θερμαϊκό.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στην έρευνα και τίμησαν την προσπάθεια του ιστολογίου μας.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.