του αιθερόπλωου

πάρτυ ΝΕΟΛΑΙΑΣ !!! στην Περαία.... (λέει το δελτίο τύπου)
γέμισε με δελτία τύπου τα σοσιαλμήδια ο "ΘΕΡΜΑγκΙΚΟΣ" σχετικά με το πάρτυ νεολαίας που έκανε προχθές στην Περαία. Μέχρι εδώ πάμε καλά.
το θέμα είναι ότι το ΔΤ συνοδεύεται από την παραπάνω φωτο, που αν προσθέσεις τα χρόνια που κουβαλάνε όλα αυτά τα "λυκόπουλα" κοντεύουν - αν δε τα φτάνουν - τα 300.
Προτείνω λοιπόν στον επικοινωνιολόγο, αντί για πάρτυ στην Επανομή, να κάνετε μια εκδρομή στον Αη Διονύσιο, μπας και σας φωτίσει και πάτε σπίτια σας.


Υ.Γ....Η βραδιά έκλεισε με τον γνωστό? τραγουδιστή Κυριάκο Παπαηλία, ο οποίος αφιέρωσε στο κοινό παλιές και νέες επιτυχίες του. (λέει το δ.τ.), 
Τους αφιέρωσε δε στο τέλος και το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου του: "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ". (λέω εγώ)


πηγή

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

7 comments:

  1. Για το αναδημοσιευμένο ειρωνικό σχόλιο του «Αιθερόπλωος»:
    01. Το να παρευρίσκονται υποψήφιοι σε εκδήλωση της νεολαίας παράταξης, είναι λογικό και θεμιτό, εκτός εάν εσείς σε μια πιθανή αντίστοιχη εκδήλωση της «Συμπολιτείας», αποφύγετε να παρουσιάσετε τον κο Κουζινόπουλο ή υποψήφιους Δ Συμβούλους της ίδιας ηλικίας με τους φωτογραφιζόμενους (και μη μου πείτε ότι δεν έχετε τέτοιας ηλικίας υποψήφιους, Χρήστο;).
    02. Όσο για τις καλές επιδόσεις του σχολιαστή στην αριθμητική, ας προσθέσει τα χρόνια που κουβαλάνε ο κος Κουζινόπουλος, ο θεωρητικός της παρέας κος Ερμείδης και κάποιοι υποψήφιοι (π.χ. Γ. Παντίρης, Χ.Ιβάνοβιτς) και να μας πει που πλησιάζει το άθροισμα και τι προτείνει; Την ένταξή σας στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ως «λυκόπουλα» ή την εγγραφή σας στο νηπιαγωγείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε φίλε, μα είσαι τόσο φευγάτος; Τι σόϊ "πάρτι νεολαίας" μπορεί να είναι αυτό όπου εκτός από μετρημένους στα δάχτυλα νέους, οι υπόλοιποι είναι πιτσιρικάδες των "ήντα"; Ας το έλεγαν "πάρτι ΚΑΠΗ" για να μην παρεξηγηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ένσταση στο σαφώς χιουμοριστικό ποστ του Αιθερόπλωου απορρίπτεται αν δει κανείς τις φώτο που συνοδεύουν το δελτίο τύπου. Όπως και ο ανώνυμος21.4.14 - 9:26πμ σημειώνει οι υποψήφιοι (σιτεμένοι ή μη) είναι σαφώς πολλαπλάσιοι από τη νεολαία που φαίνεται να "διασκεδάζει".
    Το χειρότερο στην πολιτική (λέμε τώρα...) πιστεύω είναι να μην εκτιμά το χιούμορ.
    Για το άθροισμα των ηλικιών δεν έχω καμία διαφωνία. Απλά δεν παρευρέθηκαν, (πόσο μάλλον δεν διαφήμισαν) πάρτυ νεολαίας οι της Συμπολιτείας για να προβάλλουν τους εαυτούς τους.
    Και μια διόρθωση: Δεν ξέρω αν ο Γιάννης Πανδίρης είναι υποψήφιος αλλά για να μην υπάρξουν παρανοήσεις εγώ δεν θα είμαι.... θα παραμείνω λυκόπουλο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή η πλάκα και ο τζερτζελές για τις ηλικίες των νεαρών της φωτο και των άλλων που παρευρέθησαν στην γιορτή.
    Εμένα όμως άλλο με ενδιαφέρει σφόδρα.
    Πρέπει να πληροφορηθούμε επειγόντως, αν η (κοντή) "αλεπού" που ξεπροβάλει στην παραπάνω φωτο μεταξύ Βογιατζή και Τσαμασλή, είναι λυσσασμένη ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Χρήστο
    Μάλλον έχεις μπερδέψει τις έννοιες των λέξεων «χιούμορ» και «παραπληροφόρηση».
    Απ’ όσο γνωρίζω χιούμορ είναι η ανιδιοτελής έκφραση ή μορφή επικοινωνίας που ως στόχο έχει να προκαλέσει το γέλιο, ενώ «Παραπληροφόρηση» είναι η νοθευμένη, μη αληθινή πληροφόρηση του πολίτη, σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη μετάδοση μηνύμα¬τος, με στόχο την παραποίηση της αλήθειας και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.
    Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση, εάν το δελτίο τύπου συνοδευόταν κι από άλλες φωτογραφίες, που δεν δημοσιεύθηκαν, σε συνδυασμό και με τα σχόλια του δημοσιεύματος, τότε είναι ένα δημοσίευμα παραπληροφόρησης του κοινού που υπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς και όχι χιούμορ.
    Σχετικά με το εάν παρευρέθηκαν σε πάρτι νεολαίας της Συμπολιτείας ή αν το διαφήμισαν, σε παραπέμπω στο σχόλιο μου όπου αναφέρω για την παρουσία τους σε μια πιθανή αντίστοιχη εκδήλωση.
    ΥΓ. Και για να σου δώσω μια γεύση από χιούμορ: είναι το σχόλιο του ανώνυμου (21 Απριλίου 2014 - 3:41 μ.μ.). Να ‘σαι καλά φίλε ανώνυμε, μ έκανες και γέλασα πολύ. Χριστός Ανέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα χα χα χα!...Το βλέπω στην φωτο ότι γελάς.Και ΄γω γέλασα με την καρδιά μου… Άκου εκεί, κοντή "αλεπού" !
    Χα χα χα… Αληθώς Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2014 καινουργια εθημα στο δημο μας θα ασκει τα καθηκοντα απο το πιλοτιριο και θα βοηθαει ο μπαμπας απο τη γη ερε γλεντια που θα εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.