Αυτήν την μαγευτική τοποθεσία,αυτήν την μαγευτική παραλία στο Παλιούρι Κασσάνδρας Χαλκιδικής πούλησε χθες το ΤΑΙΠΕΔ στον επιχειρηματία και πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ι.Σαββίδη!
Μια απέραντη παραλία με καταγάλανα νερά και φοβερό ανάγλυφο(όπως όλη η Χαλκιδική κι όπως το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας) που εκτείνεται σε έκταση 320 στρεμμάτων και που εμπεριέχει μέσα και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του "Ξενία"!
Μετά το "Μακεδονία Pallas", ο ομογενής επιχειρηματίας έχει πλέον στα χέρια του και το "Ξενία" που βρίσκεται στο Παλιούρι, καθώς και τη γύρω έκταση, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να προχωρήσει στην επένδυση.
Μια τοποθεσία που, σύμφωνα με το σ/ν που προωθείται για τον αιγιαλό, θα μπορεί να τσιμεντώσει χωρίς κανένα έλεγχο και να αλλοιώσει μια παραλία-διαμάντι προς χάριν της άκρατης εμπορευματοποίησης των πάντων!
Για την ιστορία (αν και το βασικό εδώ δεν είναι το τίμημα,αλλά η βίαιη αλλαγή ενός τόπου-μνημείου περιβαλλοντικής και οικολογικής ομορφιάς)ο επιχειρηματίας θα πληρώσει γι αυτήν την έκταση των 320 στρεμμάτων (συν το ξενοδοχείο) το ποσό των...14 εκ.ευρώ,ήτοι 43,75 ευρώ το τ.μ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.