Φίλες και φίλοι,
μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους εσάς, γνωστούς και άγνωστους, που τιμήσατε με την ψήφο σας το συνδυασμό “Θερμαγικός ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” και εμένα προσωπικά.  Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας. Δώσαμε μια μάχη με αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Μιλήσαμε τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν υποκριθήκαμε, δεν τάξαμε, αντίθετα με σοβαρότητα και ρεαλισμό αναδείξαμε τα προβλήματα του τόπου μας και υποδείξαμε λύσεις προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε. Το αποτέλεσμα, αν και προϊόν σκληρών κομματικών παρεμβάσεων και συναλλαγών, απολύτως σεβαστό.
Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλα τα νέα παιδιά , τις νέες και τους νέους  που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας και που με την ανιδιοτελή διάθεσή τους για προσφορά, μας έκαναν υπερήφανους και μας έδωσαν την ελπίδα ότι μπορούμε και θέλουμε τελικά ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας.
Σ’ αυτούς τους νέους και σε όλους εσάς  δίνουμε υπόσχεση ότι ο  αγώνας μας δεν σταματά εδώ. Ο αγώνας μας, είτε μέσα είτε έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζεται. Για να αλλάξει ο τόπος μας και να έχει την προοπτική που του αρμόζει, για ένα νέο αύριο, για ένα νέο περιβάλλον, για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Φ.ΚΑΡΙΩΤΗ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.