Μήνυμα ενότητας από τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα
στην Τελετή Ορκωμοσίας του δήμου Βόλβης στον Σταυρό


Τον όρκο της πιστής τήρησης των καθηκόντων τους, έδωσαν το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρού, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Βόλβης, που εξελέγησαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, μπροστά σε πλήθος κόσμου, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της νέας πενταετούς θητείας του, διαβεβαιώνοντας ότι θα αγωνιστεί, ώστε ενωμένη όλη η δημοτική αρχή, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, μαζί με εργαζόμενους και δημότες να προχωρήσουν μπροστά τον δήμο Βόλβης.
«Η εντολή που πήραμε», τόνισε χαρακτηριστικά,  «είναι ουσιαστικά μία: να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, για μας και για τα παιδιά μας. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε, πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, αν δώσουμε ενωμένοι, αυτόν τον αγώνα ζωής».
Ο δήμαρχος Βόλβης ευχαρίστησε δημόσια τους δημότες για την τιμή που επιφύλαξαν με την ψήφος τους, στον ίδιο και στο συνδυασμό του, και πρόσθεσε: «Θέλουμε να συνεγείρουμε όλους τους άξιους, ικανούς και δημιουργικούς πολίτες του τόπου μας. Μέσα από τη συμμετοχή, την κατάθεση προτάσεων, την ανάληψη πρωτοβουλιών, αλλά και μέσα από την καλόπιστη κριτική. Σας δηλώνω, μέσα από την καρδιά μου, ότι δεν πρόκειται να είμαι δήμαρχος των ολίγων, των ημετέρων, των δικών μας, αλλά δήμαρχος όλων των πολιτών και όλων των οικισμών. Εύχομαι ο Θεός να μας δώσει υγεία και δύναμη ώστε να φέρουμε σε πέρας το έργο μας».
Χαιρετισμό με ανάλογα μηνύματα ενότητας, απηύθυναν και οι τρεις επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Βόλβης κ.κ. Δημήτρης Στοΐτσας, Γιώργος Νανάκος και Βάσω Πολυζωΐδου.
 Η Ορκωμοσία του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, των προέδρων και συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Βόλβης, έγινε από τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, παρουσία του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου και εκπροσώπου της Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης. Μετά τον καθιερωμένο όρκο οι εκλεγμένοι σύμβουλοι υπέγραψαν το Πρωτόκολλο Ορκωμοσίας.


Στην τελετή παρέστησαν οι βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης Σ. Αναστασιάδης, Θ. Καράογλου, Σ. Ξουλίδου, οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου και Ελευθερίου-Κορδελιού Π. Σούλας, σύμβουλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Δ. Βαρτζόπουλος,  ο πρώτος δήμαρχος Βόλβης Δ. Γαλαμάτης, ανώτατοι αξιωματικοί και διοικητές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Στρατιωτικών Σωμάτων και Λιμενικού, εκπρόσωποι φορέων, εκπαιδευτικών και υγειονομικών αρχών, κ.ά.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.