Του Γιώργου Νικολαΐδη  (gnborn2shoot)

Με εχθρό μας την υπερβολική ζέστη, μα συμμάχους την έκδηλη χαρά, τον ενθουσιασμό  και την διασκέδαση των νεαρών αθλητών,  ζήσαμε από κοντά την αθλητική αυτή συνάντηση των 7 ημερών.
Και όταν η άθληση συνυπάρχει με την διασκέδαση, τότε δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία ενός CAMP.
Ετσι, ακολουθήσαμε  παντού τα πειθαρχημένα σε όλα τους παιδιά καιμας ήταν ευχάριστο που  αποτυπώσαμε την παρουσία  τους σε όλες τους τις δραστηριότητες, μέσα και έξω από το γυμναστήριο και καθ΄όλητην εβδομάδα του αθλητικού αυτού γεγονότος στην Περαία του Δ. Θερμαϊκού(18 έως 25 Αυγούστου 2014).
Αθλητές και αθλήτριες προπονήθηκαν με την καθοδήγηση Ελλήνων και ξένων προπονητών. Στο CAMPφιλοξενήθηκαν  και προσέφεραν με την εμπειρία τους αφιλοκερδώς οι τεχνικοίFABIANAFLORES(που είχε 11χρονη παρουσία στην Ελλάδα και από την οποία πήραμε μία συνέντευξη) και  ο HUBERTO  HERNADEZ  PEREZ.
 Ο Γ.Ο.  ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.), την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Β. Ελλάδας (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.) και τον Δήμο Θερμαϊκού, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Β. Ελλάδααυτό το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ 2014.
    Συμμετείχαν 16 αθλητικά σωματεία γυμναστικής από όλη την Ελλάδα, με 50 αθλητές και αθλήτριες, 12 προπονητές ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ, 1 διεθνή κριτή και 2 τεχνικούς από την Αγγλία.
     Σκοπός του CAMP ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος, η γνωριμία των αθλητών μεταξύ τους  καθώς και η αλληλοενημέρωση και επιμόρφωση των προπονητών.

1.                ΑΓΕΜΣ  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2.                ΑΚΟ  ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ
3.                ΑΟ  ΑΣΤΕΡΑΣ  ΠΕΥΚΗΣ
4.                ΑΣ  ΑΡΙΑΔΝΗ  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
5.                ΓΑΣ  ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ
6.                ΓΟ  ΑΘΛΟΣ  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
7.                ΓΟ  ΑΙΑΣ  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
8.                ΓΟ  ΚΑΒΑΛΑΣ
9.                ΓΟ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ
10.          ΔΑΣ  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
11.          ΔΑΣ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
12.          ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ
13.          ΗΡΑΚΛΗΣ  ΚΟΖΑΝΗΣ
14.          ΠΑΛΜΟΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ
15.          ΣΗΓΑ  ΓΥΜΝΑΘΛΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
16.          ΦΟΗ  ΑΡΙΑΔΝΗ  -  ΚΡΗΤΗ
Η Διοίκηση του Γ.Ο. « ΑΙΑΣ « ευχαριστεί του Συλλόγους , τεχνικούς, προπονητές και παράγοντες για την πραγματοποίηση του CAMP,τους χορηγούς και όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του, εθελοντές και μη.

Η συνέντευξη της FABIANA FLORES 


Δείτε το σχετικό μας βίντεο για το CAMP









Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.