Τη μάχη με τη ζωή έχασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 66 ετών, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους οι οποίοι προσπαθούσαν να του δώσουν κουράγιο.

Ο Αντώνης Βαρδής άφησε το δικό του στίγμα, μια πραγματική παρακαταθήκη με ποιοτικά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό όλα τα χρόνια της καλλιτεχνικής του παρουσίας.

Οι περιπέτειες της υγείας του ξεκίνησαν πριν από 23 χρόνια, όταν πρωτοδιαπίστωσε ότι είχε καρκίνο.

Χρειάστηκε μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο, να πάει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ανόβερο για να υποβληθεί σε μία ιδιαίτερα δύσκολη επέμβαση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.