Όπως κάθε χρονιά, και φέτος ο ΠΟΣΠ σε συνεργασία με το ΔΗΠΠΑΚΥΘ αναλαμβάνει τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Γενέθλιας Ημέρα της Περαίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το 2ο Πανόραμα αθλημάτων, ένα event παρουσίασης διάφορων αθλητικών συλλόγων της πόλης που θα γίνει την Τετάρτη 17/9 από τις 5 - 10 μμ στον πεζόδρομο του 2ου Γυμνασίου. 
Την Πέμπτη 19/9 εντάσσεται ομιλία του Βασίλειου Διαμαντίδη του Συνδέσμου Στρατ. και Σωμάτων Ασφαλείας Δήμου Θερμαϊκού που θα γίνει στο ΚΑΠΗ της Περαίας στις 7 μμ, με θέμα "Χτίζοντας τη νέα πατρίδα. Η εγκατάσταση των προσφύγων στην περιοχή της Περαίας".
Την Παρασκευή 19/8 στις 8 μμ, στο "Κοχύλι" θα έχουμε Παραδοσιακή βραδιά με χορευτικά τμήματα του ΠΟΣΠ.
Το Σάββατο 20/9 στις 8 μμ θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση - λαμπαδηδρομία που θα ξεκινήσει από την Αμπελοκήπων και θα καταλήξει στο "Κοχύλι" όπου θα γίνει γλέντι.
Η γιορτή Φασολάδας, όπως κάθε χρόνο θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στις 12 στο αλσύλιο "Ανδρομέδα" στην Άνω Περαία και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν τη Δευτέρα στις 7.30 μμ  με συναυλία χορωδιών και θεατρικό δρώμενο, στο Πνευματικό Κέντρο της Άνω Περαίας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.