Σας καλούμε ΝΑ παρευρεθείτε ΣΤΗΝ Επόμενη ενημερωτική ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ διοργανώνεται ΚΑΘΕ Μήνα ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ μας ΣΤΗΝ Αθήνα προκειμένου ΝΑ ενημερωθείτε Σχετικά ΜΕ τις δυνατότητες Συμμετοχής σας στις Αποστολές Των Γιατρών Χωρίς Σύνορα , τις προϋποθέσεις, τα συγκεκριμένα επαγγελματικά προφίλ, τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης αλλά και τις παροχές . 
Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την οργάνωση και να λύσετε όλες σας τις απορίες για τον τρόπο λειτουργίας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Η Η Επόμενη μηνιαία ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ πραγματοποιηθεί ΤΗΝ Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στην οδό Ξενίας 15, Τ.Κ. 115 27 (πλησίον πλ. Μαβίλη). ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ παραβρεθεί η Η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού ΤΟΥ Ελληνικού Τμήματος Νατάσσα Χατζίρη ΚΑΙ καλεσμένος ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ψυχολόγος Γιάννης Γκούμας , ο οποίος ΘΑ μιλήσει ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ Αποστολή ΣΤΗΝ Κεντροαφρικανική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . 
Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας.




Θέλεις να πάρεις μέρος σε μία αποστολή μας; 

Αναζητούμε γιατρούς, νοσηλευτές, μαίες, οικονομικούς διαχειριστές, συντονιστές ανθρώπινου δυναμικού και άλλες ειδικότητες για να συμμετέχουν στις αποστολές μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.