Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκης. Μία γυναίκα αφού θάφτηκε... ζωντανή άρχισε να διαμαρτύρεται μέσα από το φέρετρο αλλά μέχρι να τη βγάλουν από τον τάφο είχε πεθάνει!
Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 45 χρόνων η οποία νοσηλεύονταν σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Το πιστοποιητικό από την κλινική την εμφάνιζε νεκρή και σήμερα το απόγευμα έγινε η κηδεία της. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ακούστηκαν φωνές από τον... τάφο και κάποιοι επιχείρησαν να σκάψουν για να βγάλουν το φέρετρο. Τελικά δεν πρόλαβαν να σώσουν τη γυναίκα καθώς λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε. Για το περιστατικό ήδη έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές και διενεργείται προανάκριση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κρίμα στη γυναίκα! Οι γιατροί εδώ στη χώρα μας τι κάνουν; Δεν μπορούσαν να δούνε ότι δεν είχε πεθάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.