Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 33, 23 και 15 ετών συνελήφθησαν στην Περαία, για κλοπή που έγινε χθες το πρωί.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων δεκάδες χρυσαφικά – κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, από σπίτι στην περιοχή της Περαίας, ιδιοκτησίας 46χρονης, στην οποία και αποδόθηκαν.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά – κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον, στο σπίτι του 33χρονου βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, χασίς και ένα ναρκωτικό χάπι.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.