Για τα προβλήματα και τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου Θερμαϊκού ενημέρωσε χτες το πρωί ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης, την ανεξάρτητη βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης –προερχόμενη από την Δημοκρατική Αριστερά- Κατερίνα Μάρκου, η οποία τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.
Ο κ. Μαυρομάτης αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση στα χρόνια της κρίσης, στις δυσκολίες της τοπικής αγοράς και οικονομίας, αλλά και στους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής στα πεδία της κοινωνικής πολιτικής, της παιδείας, του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής στα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα. Επίσης ο δήμαρχος ενημέρωσε τη βουλευτή για τα έργα υποδομής που κατά προτεραιότητα προγραμματίζονται από τη νέα δημοτική αρχή, καθώς και για την έντονη ανάγκη και επιθυμία που υπάρχει στην περιοχή για «αντιστροφή» στην αρνητική πορεία του δήμου τα τελευταία χρόνια.
Από την πλευρά της η κ. Μάρκου εξέφρασε την κατανόησή της για τις προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής και δεσμεύθηκε να συμβάλλει στην ανάδειξη των θεμάτων της περιοχής, μέσω των διαδικασιών κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.