Προς τους γονείς και κηδεμόνες
των μαθητών σχολείων του Δήμου Θέρμης και όμορων περιοχών

Στεγαζόμαστε σε χώρους που μας έχουν διατεθεί από το Δήμο Θέρμης, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Θέρμης – Τριαδίου, άμεσα προσπελάσιμους με τις γραμμές γραμμών 67 και 67Α του ΟΑΣΘ.

Βρισκόμαστε στη διάθεση όλων των μαθητών της Θέρμης και των όμορων περιοχών που είναι ανασφάλιστοι ή άποροι για να καλύψουμε χωρίς κανένα κόστος ιατρικά και ψυχολογικά περιστατικά. Το φαρμακείο μας είναι άριστα εξοπλισμένο και διαθέτει δωρεάν φάρμακα στους ανασφάλιστους και άπορους.

Ζητάμε από τους μαθητές, τις οικογένειες τους και τους εκπαιδευτικούς:
* να ενημερώσουν τους ανασφάλιστους ή/και άπορους μαθητές και τους γονείς του σχολείου τους που πιθανά χρίζουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας και φαρμάκων
* να βοηθήσουν στο έργο μας συγκεντρώνοντας φάρμακα για το κοινωνικό μας ιατρείο που έχουν ημερομηνία λήξης τουλάχιστον ΔΥΟ μηνών και ΔΕΝ είναι «μονόγραμμα» / «δίγραμμα» (δηλ. ψυχιατρικά φάρμακα)
* να ενισχύσουν το έργο μας ως εθελοντές υποστήριξης του ιατρείου.

Το ιατρείο μας δέχεται ΜΟΝΟ με ραντεβού που κλείνονται στο 2310465353
skypec2c://r/2042310465353, (10.00πμ–12.00μμ και 17.00μμ-20.00μμ.). Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο info@kialli.gr. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στη σελίδα μαςΤο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης (ΚΙΑΛΛΗ) λειτουργεί εδώ και δέκα μήνες ως ένα αυτόνομο εγχείρημα πολιτών που παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα σε όλους τους ανασφάλιστους και τους άπορους. Το Ιατρείο μας δεν υπάγεται με καμία λειτουργική, ή άλλη σχέση σε κανέναν κρατικό φορέα, Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μη Κυβερνητική ή άλλη οργάνωση. Βασική αρχή μας η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας στα πλαίσια της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας.
Βρισκόμαστε στη διάθεση όλων των οικογενειών της Θέρμης και των όμορων περιοχών που είναι ανασφάλιστοι ή άποροι για να καλύψουμε χωρίς κανένα κόστος ιατρικά και ψυχολογικά περιστατικά. Το φαρμακείο μας είναι άριστα εξοπλισμένο. Συγκεντρώνουμε φάρμακα που έχουν ημερομηνία λήξης τουλάχιστον ΔΥΟ μηνών και ΔΕΝ είναι «μονόγραμμα» / «δίγραμμα» (δηλ. ψυχιατρικά φάρμακα).
                Το ιατρείο μας δέχεται ΜΟΝΟ με ραντεβού που κλείνονται στο 2310465353 (10.00πμ–12.00μμ και 17.00μμ-20.00μμ.). Στεγαζόμαστε σε χώρους που μας έχουν διατεθεί από το Δήμο Θέρμης άμεσα προσπελάσιμους με τις γραμμές γραμμών 67 και 67Α  του ΟΑΣΘ. Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο info@kialli.gr.



Koινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης (ΚΙΑΛΛΗ)
2ο χλμ. οδού Θέρμης – Τριαδίου
Τηλ. 2310 465 353 (10:00 -12:00 π.μ. και 5:00 – 8:00 μ.μ.)
Fax: 2310465358

https://www.facebook.com/pages/Κοινωνικό-Ιατρείο-Αλληλεγγύης-Θέρμης/167870556753356
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.