Λένε ότι η ελληνική γλώσσα έχει κάποιον κωδικό που φανερώνει ό,τι υπάρχει. Ο κωδικός δεν μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, δεν επεξηγείται, πρέπει να γίνει ικανός ο άνθρωπος να τον αντιληφθεί. (Ο κωδικός απλά υπάρχει, όπως και η αρμονία, όπως και η σοφία.)
Αυτά που περνάμε θα μας κάνουν ικανούς να αντιληφθούμε αυτό που υπάρχει. Η ζωή του ανθρώπου δεν θα αλλάξει επειδή θα πέσουν οι προδότες, θα γίνουμε πλούσιοι, θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα κλπ. Η ζωή μας θα αλλάξει γιατί θα βλέπουμε αυτό που υπάρχει. Όλη τη σοφία -ολόκληρο το θεσπέσιο σενάριο. 

Σημείωση: Ο πεπαιδευμένος θα έχει τα μάτια τα ικανά να το αντιληφθεί. Ούτε οι προδότες, ούτε οι λιποτάκτες, ούτε όσοι με όποιον τρόπο απέφυγαν τον ορυμαγδό. 
Το αποτέλεσμα έχει το τίμημα μέσα του.
(Η απόλυτη δικαιοσύνη, που κανείς δεν θα χρειαστεί να επιβάλει: εργάστηκες; πληρώθηκες.)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.