Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε την διοίκηση για την χθεσινή εισήγηση της αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε κονδύλι 2.700 € για μελέτη, ώστε να δημιουργηθεί κόμβος αναστροφής στον δρόμο - καρμανιόλα της Επανομής.
Μάλιστα το κόστος της τοποθέτησης φωτεινού σηματοδότη (80.000 €)  που θα αποτελέσει ( με την ταυτόχρονη χρήση και δύο παρακείμενων δημοτικών οικοπέδων) την προσωρινή λύση του προβλήματος, θα καταβληθεί από επιχειρηματίες της περιοχής. Έτσι θα διασφαλίζεται η ασφαλής αναστροφή των οχημάτων. 
Την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης  για τη δημιουργία προσωρινού κόμβου αναστροφής στην είσοδο της Επανομής, αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού κατά τη συνεδρίασή του το απόγευμα της Τρίτης. 
Ο σηματοδότης αυτός, θα τοποθετηθεί προσωρινά, είπε ο κ.Μαυρομάτης, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο πρόγραμμα για να ενταχθεί η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κυκλοφοριακού κόμβου για την Επανομή, το οποίο υπολογίζεται ότι θα κοστίσει 300-400.000 ευρώ.
Ο κ. Σπύρος Κουζινόπουλος δήλωσε ότι η παράταξή του που είχε συμμετάσχει εξαρχής στις κινητοποιήσεις της Κίνησης Πολιτών Επανομής για τη δημιουργία του κόμβου αναστροφής, υπογράμμισε ότι η μελέτη θα πρέπει να συνταχθεί τάχιστα και από τώρα να αρχίσουν οι πιέσεις προς την Περιφέρεια για τη γρήγορη εκτέλεση του έργου. «Θα πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας για να μην ξαναθρηνήσουμε άλλα θύματα στο δρόμο-καρμανιόλα της Επανομής», κατέληξε.

Να που όταν θέλει κάποιος βρίσκει λύσεις σε προβλήματα που ταλαιπωρούν (στην προκειμένη περίπτωση ΑΠΕΙΛΟΥΝ) τους κατοίκους.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.