Επιτυχία σημειώνει το πρόγραμμα αναπνευστικής φυσικοθεραπεία κατά γκρουπ ασθενών που εφαρμόζει η φυσιοθεραπεύτρια του Κέντρου Υγείας Μηχανιώνας κ. Τζένη Τσοπάνογλου.
Η πρώτη ομάδα που ακολουθεί το ομαδικό πρόγραμμα  κινησιοθεραπείας και προληπτικής αναπνευστικής γυμναστικής ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες
Επισκεφτήκαμε σήμερα το ΚΥ, παρακολουθήσαμε μέρος του προγράμματος και μας δόθηκε η ευκαιρία  να συνομιλήσουμε με την υπεύθυνη του προγράμματος αλλά και με πολίτες που ασκούνται. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα και θα επιθυμούσαν να το ξανακάνουν αν τους δοθεί η ευκαιρία. Ιδιαίτερα δύο κυρίες μας τόνισαν τα ευεργετικά αποτελέσματα του προγράμματος στις περιπτώσεις παθήσεών τους. Η μία είχε  βρογχεκτασίες και η άλλη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.
Να τονίσουμε ότι το πρόγραμμα ονομάζεται Αστρεινίδειος Φυσικοθεραπεία προς τιμή της οικογένειας Αστρεινίδου η οποία πραγματοποίησε δωρεά (αγορά στρωμάτων  γεγονός που είναι σε γνώση και των συμμετοχόντων).
Ο σχεδιασμός αυτής της καινοτόμου δράσης έγινε από την υπεύθυνη Φυσικοθεραπεύτρια  που υλοποιεί το πρόγραμμα με την στήριξη του Διευθυντή του Κ.Υ. κ. Συμεωνίδη  Αθανάσιου.
Ήδη έχουν συμπληρωθεί τα επόμενα γκρουπ. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την Προληπτική Φυσικοθεραπεία στο ΚΥ μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2392330436 κάθε  Τρίτη από 12 - 1 μμ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.