Σύμφωνα με πληροφορίες του Ακτιβιστή ζητήθηκε άδεια από τον Δήμο προκειμένου να καταθέσουν αύριο το πρωί στεφάνι στο Ηρώον της Μηχανιώνας  τα Χρυσαύγουλα της πόλης.

Δεν γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή αν η διοίκηση του Δήμου ή το Τοπικό συμβούλιο Μηχανιώνας επιτρέψει στους εκπροσώπους του ναζιστικού κόμματος να αλλοιώσουν το μήνυμα της εθνικής επετείου στην Μηχανιώνα και κατ' επέκταση στον Θερμαϊκό. 

Αυτό που θεωρούμε βέβαιο είναι πως αν επιχειρηθεί η κατάθεση από τους απογόνους των ταγματασφαλιτών θα υπάρξει αντίδραση από τους δημοκράτες και τους αντιφασίστες της περιοχής με ενδεχόμενο την πρόκληση επεισοδίων.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.