Ήταν μια τρελή - τρελή κωμωδία που μας πρόσφερε πολύ γέλιο, την Τρίτη το βράδυ στο ΚΑΠΠΑ. Το χρειαζόμασταν ιδιαίτερα αυτές τις ζοφερές μέρες που περνάμε. Το "Κούκου" του Ζωρζ Φεϊντό είναι μια κωμωδία παρεξηγήσεων, με πολλές προθέσεις εξωσυζυγικές σχέσεων. Μια σειρά από θεότρελλα μπερδέματα που δημιουργεί με μαεστρία ο ανανεωτής της Γαλλικής αστικής κωμωδίας και που τα είδαμε να τα αποδίδουν καταπληκτικά οι έξοχοι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας της Μηχανιώνας του ΔΗΠΠΑΚΥΘ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά (πραγματικά) που έπαιξαν και μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά. Αλλά και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και κυρίως στην Τζένη Ζαπτιέ που για άλλη μια φορά σκηνοθέτησε υπέροχα και καθοδήγησε υπέροχα τα μέλη του θιάσου.

Μιας θεατρικής ομάδας που θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα πάψει να μας ψυχαγωγεί με νέες δουλειές τώρα που η Τζένη φεύγει από τον Δήμο μας.

Έπαιξαν: Δέσποινα Καραγιάννη, Γιώργος Βαβούρας, Σταύρος Καλόστος, Μέλλω Νταβράνη, Χρήστος Δελτσίδης, Βιργινία Καλλιοντζή, Ειρήνη Αδαμάκου, Χρήστος Καπράλος, Ευαγγελία Μανιάτη, Φώτης Καψάλας, Νίκη Σακκά, Παναγιώτα Παπαφλωράτου, Βασιλική Παπασπύρου.


Θέλουμε να συστήσουμε ανεπιφύλακτα στους Μηχανιώτες να γεμίσουν την αίθουσα του Γυμνασίου τους το Σάββατο 18/10 και την Τρίτη 21/10 στις 7:30 και να χαρούν την υπέροχη αυτή κωμωδία.







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.