Τον ορισμό της Επανομής ως Ιστορικής Έδρας του καλλικρατικού 
Δήμου Θερμαϊκού αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη 
χθεσινή του συνεδρίαση. Το σχετικό αίτημα θα κατατεθεί Μέσω του 
Συμβουλίου Τοπωνυμιών προς το υπουργείο Εσωτερικών, 
Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. 


του ακτιβιστή

Προφανώς είναι βολικό να προτείνεται (πόσο μάλλον να υιοθετείται) ότι είναι ευχάριστο στα αυτιά, ανεξάρτητα αν έχει ουσιαστική σημασία. Κάπως έτσι προφανώς σκέφτηκε - και ήταν έξυπνο - να το προβάλλει με προεκλογική του εξαγγελία (που του έδωσε και αρκετούς ψήφους  στην δύσκολη έδρα της Επανομής) ο Γιάννης Μαυρομάτης.

Ανέξοδη η εξαγγελία, αν και απαιτείται απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών - που ευελπιστεί να λάβει - και προχώρησε στην εκμαίευση της αναγκαίας συναίνεσης από το δημοτικό συμβούλιο. Ποιός θα μπορούσε να είναι αντίθετος; Κανείς. Η απαραίτητη και ουσιαστική γνωμοδότηση του Τοπικού συμβουλίου Επανομής εκδόθηκε (κατόπιν εντολής ;) μόλις την προηγούμενη μέρα. Ομόφωνη η απόφαση του ΔΣ.

Τώρα δεν μένει (ιδιαίτερα με τον συνωστισμό μεταφοράς γραφείων, επιτροπών και δημοτικών επιχειρήσεων που παρατηρείται εκεί) να ανακηρυχθεί και η Μηχανιώνα ως θρησκευτικοτουριστική πρωτεύουσα του Δήμου για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Καθρεφτάκια, χάντρες και τσατσάρες ....

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.