Τρεις σημαντικές εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν για το Νοέμβριο από το Κτήμα Γεροβασιλείου. Η επιχείρηση οινοποιίας συνεχίζοντας την παρέμβασή της στον Πολιτισμό θα φέρει σε επαφή τους πολίτες του Θερμαϊκού (αλλά και της ευρύτερης περιοχής) με τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό, θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην γιορτή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού και στα πλαίσια της συμμετοχής της για τρίτη συνεχή χρονιά στο Open House Thessaloniki θα πραγματοποιήσει ξεναγήσεις αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος στους χώρους του Κτήματος.

Δείτε αναλυτικά τις τρεις εκδηλώσεις για το μήνα Νοέμβριο '14:

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός στο Κτήμα Γεροβασιλείου


Την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014, στις 19.00, το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου φιλοξενεί τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό.
«Περί λογοτεχνίας και άλλων δαιμονίων»(60 χρόνια γραφής και ανάγνωσης 1952-2012)
Ο πιο μεταφρασμένος Έλληνας πεζογράφος μετά τον Νίκο Καζαντζάκη, με 120 βιβλία, ανάμεσά τους και το «Ζ», στο οποίο βασίστηκε η βραβευμένη με όσκαρ ταινία του Κώστα Γαβρά, έρχεται στο Κτήμα, στην πρώτη διάλεξη της νέας αμπελουργικής χρονιάς.
Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014Ώρα 19.00Είσοδος ελεύθερη
Στα πλαίσια της διάλεξης το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 19.00.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στο Κτήμα Γεροβασιλείου
Το Κτήμα Γεροβασιλείου, μέσω της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην γιορτή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού, που πραγματοποιείται τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με σκοπό την προβολή του οινοτουρισμού ταυτόχρονα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Την Κυριακή λοιπόν, 9 Νοεμβρίου 2014, το Κτήμα σας περιμένει για ξεναγήσεις στον αμπελώνα, στο οινοποιείο και στο μουσείο οίνου και γευστικές δοκιμές.
Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014Ώρες επισκέψεων: 11.00-17.00 (οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται ανά μία ώρα μέχρι και μία ώρα πριν τη λήξη του ωραρίου) Είσοδος ελεύθερη

Open House Thessaloniki 2014


Το Κτήμα Γεροβασιλείου έχει τη χαρά να συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Open House Thessaloniki, μία δράση που αφορά κτίρια με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Την Κυριακή, 16 Νοεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 17.00 εθελοντές της δράσης θα πραγματοποιούν ξεναγήσεις αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος στους χώρους του Κτήματος. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα από την ομάδα του κτήματος να συνεχίζει την ξενάγηση στους οινόφιλους, πραγματικούς και δυνητικούς.
Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014Ώρες επισκέψεων: 11.00-17.00 (οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται ανά μία ώρα μέχρι και μία ώρα πριν τη λήξη του ωραρίου) Είσοδος ελεύθερη


* Η φωτο αποτελεί κολάζ από την πολύ όμορφη βραδιά που χάρισε στους επισκέπτες τους το Κτήμα Γεροβασιλείου κατά την πανσέληνο του Σεπτέμβρη με την υπαίθρια ειδική προβολή της βραβευμένης ταινίας «September», της Πέννυς Παναγιωτοπούλου, την Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.