Θυμάστε τα φύκια που μας τάισαν για το εμβόλιο του Η1Ν1 πριν κάποια χρονάκια; (πάνω από 8.000.000 €)

Θυμάστε τα δισεκατομμύρια που κέρδισαν οι φαρμακευτικές με το πατρονάρισμα του ΠΟΥ; (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) που μιλούσε για πανδημία και άλλες μπούρδες;

Θυμάστε τον τρόμο με τον οποίο είχαν καταφέρει να διαποτίσουν τον γήινο πληθυσμό προκειμένου να κάνουν την μπίζνα τους;

Εεεεεε!! Το ίδιο πάει να γίνει και τώρα.

Πάτε στοίχημα ότι θα ακολουθήσουν στιγμές πανικού και υστερίας προκειμένου να την "φάμε" για άλλη μια φορά;

Διαβάστε το στόρι και ετοιμαστείτε και για νέα υπερεθνική αφαίμαξη με πρόσχημα τους κινδύνους από έναν ιό που το πιθανότερο είναι να κατασκευάστηκε στα εργαστήρια βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ (
Ο Έμπολα μπορεί να δραπέτευσε από τα εργαστήρια βιο-πολέμου των ΗΠΑ):


Η φαρμακευτική εταιρεία GlaxoSmithKline ελπίζει ότι θα έχει παρασκευάσει τις πρώτες δόσεις του εμβολίου κατά του Έμπολα μέχρι το τέλος του έτους και επιδιώκει να συνεργαστεί με άλλες φαρμακοβιομηχανίες για να αυξήσει την παραγωγή της.

"Προσδοκώ ότι το πρώτο απόθεμα θα είναι διαθέσιμο πριν από τα τέλη του έτους" είπε ο εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου, Άντριου Γουίτι, αφού παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα της GSΚ για το προηγούμενο τρίμηνο. Το εμβόλιο θα αποτελέσει "ένα χρήσιμο εργαλείο" για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις άλλες υπηρεσίες υγείας, πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον Γουίτι, το εμβόλιο αυτό πιθανότατα θα είναι το πρώτο που θα παρασκευαστεί. 


Η εταιρεία Johnson & Johnson, που εργάζεται επίσης για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του Έμπολα, έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι φαρμακευτικοί όμιλοι αναζητούν τρόπους συνεργασίας για να μπορέσουν να διαθέσουν εκατομμύρια δόσεις εντός του 2015. Η GSK συμφωνεί ότι μια τέτοια συνεργασία είναι αναγκαία ώστε να αποφευχθούν τυχόν μπλοκαρίσματα στην παραγωγή και τη διαδικασία εφοδιασμού της αγοράς. "Η κατάσταση απαιτεί νέους τρόπους εργασίας και σκέψης".


Στο μεταξύ, 51 Κουβανοί γιατροί και νοσηλευτές έφτασαν σήμερα στη Λιβερία, για να βοηθήσουν στη μάχη κατά του Έμπολα. Το αεροσκάφος της Air Cubana που μετέφερε το νοσηλευτικό προσωπικό προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Μονρόβια το πρωί ενώ αργότερα σήμερα άλλοι 40 γιατροί και νοσοκόμες από την Κούβα αναμένεται να φτάσουν στη γειτονική Γουινέα.


Ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών Υγείας της Κούβας εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνεργασία των χωρών στον αγώνα κατά του Έμπολα μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων της Αβάνας με την Ουάσινγκτον. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι επαίνεσε την περασμένη εβδομάδα τις προσπάθειες που καταβάλει η Κούβα για την αντιμετώπιση της επιδημίας. Η Κούβα θα στείλει στις χώρες της Δυτικής Αφρικής τη μεγαλύτερη αποστολή νοσηλευτικού προσωπικού απ' οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου. Οι ΗΠΑ θα στείλουν στην περιοχή 3.000 μηχανικούς, νοσηλευτικό προσωπικό και άλλους ειδικούς για να κατασκευάσουν Μονάδες Θεραπείας του Έμπολα και να βοηθήσουν και να εκπαιδεύσουν τους ντόπιους γιατρούς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.