Πρέπει να είναι το άκρον άωτον της επιμονής (ή μήπως της πίεσης) αυτών που   θέτουν το αίτημα, που δεν μπορεί να είναι άλλοι από την διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού, ή κάποιων μελών του Τοπικού Συμβουλίου Περαίας.
Και έχουμε την βεβαιότητα πως είναι τουλάχιστον ύποπτη αυτή η προσπάθεια να εκμαιευτεί μια απόφαση από το Τοπικό για ένα ζήτημα που εξετάστηκε και απορρίφθηκε ήδη δυο φορές και που επιχειρείται να επανέλθει και για τρίτη φορά την επόμενη βδομάδα.
Τι άραγε είναι αυτό που τους αναγκάζει να επαναφέρουν το ίδιο ζήτημα τρεις φορές μέσα σε λιγότερες από ένα μήνα; Υπάρχουν μήπως υποσχέσεις (προεκλογικές;) που δόθηκαν και μέλλει να υλοποιηθούν με οποιοδήποτε κόστος;

Στην ουσία τώρα: Πρόκειται για το αίτημα ενός από τους ιδιοκτήτες περιπτέρου που απομακρύνθηκε από το κέντρο της παραλίας στην Περαία όταν προ ετών είχε γίνει η ανάπλαση της παραλίας. Μεταφέρθηκε το περίπτερο σε απόσταση 500 μέτρα μακρύτερα. 
Να που τώρα, μερικά χρόνια μετά, με αίτησή του ζητά να επανέλθει το περίπτερο στο κέντρο και επικαλείται επιβάρυνση της υγείας του που τον δυσκολεύει λόγω της απόστασης που αυτό που βρίσκεται αλλά και μείωσης εσόδων λόγω της απομάκρυνσης από την αρχική του θέση.
Κατανοητή η όποια απαίτηση του επαγγελματία, δικαιολογημένη ή μη.
Αυτή που είναι ειλικρινά ακατανόητη είναι επιμονή των εκλεγμένων εισηγητών της διοίκησης να μην πείθονται από τις δυο συνεχείς απορριπτικές αποφάσεις του οργάνου (31/10/14 και 14/11/14) και να επαναφέρουν το θέμα για  τρίτη φορά στις 27/11.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Οι "εκλεγμένοι εισηγητές" αν το "περάσουν" αυτή τη φορά, εξασφάλισαν ...τσίχλες για όλη τους την ζωή. Μάλιστα θα μπορούν να διαλέξουν και την μάρκα που επιθυμούν. Αποκλείονται μόνο οι χιώτικες. Κι αυτό γιατί θα έπρεπε πάντα να πηγαίνουν (και να μασούν) δυο-δυο. Τι σου είναι τέλος πάντων αυτοί οι ..."εκλεγμένοι εισηγητές" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως τελικά είναι πιο ωφέλιμο να έρθετε ο ίδιος από το σημείο για να μάθετε τη ακριβώς Π Α Ι Ζ Ε Ι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος, ο περιπτεράς; Πιστεύω κανένα τζόκερ, κανένα σκρατς...γιατί οι εποχές κρίσης δεν είναι για...κλαρίνα !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.