Δεν βλέπω συνειδητά ειδήσεις από τα κανάλια της διαπλοκής. Ναι αυτά που έχουν άμεσες σχέσεις με το πολιτικό δικομματικό κυβερνητικό κατεστημένο. Να μην το αναπτύξουμε το θέμα και κουράσουμε (άδειες, μη καταβολή των οφειλών εκατομμυρίων, δημοσιογράφοι με δώρα από Ζήμενς κλπ).
Θέλησα να δω πως θα υποδεχθούν τη σημερινή βόμβα καταγγελίας απόπειρας χρηματισμού βουλευτή.
Ήταν εξόφθαλμη η αγωνία (θαρρείς και έπρεπε να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στους εργοδότες τους - καναλάρχες - πολιτικούς;) και προκλητική η προσπάθεια να λασπολογήσουν εναντίον του Πάνου Καμμένου, του Παύλου Χαϊκάλη, του Λάκη Λαζόπουλου, και δεν σταμάτησαν ούτε στην διακριτική εμπλοκή και του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα.
Μίλησαν για αυτούς που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον εγγενή λαϊκισμό του λαού(έτσι είπαν) και υποβάθμισαν με προβοκατόρικη ρητορική την καταγραφή της απόπειρας ως μονταζιέρας.
Άφησαν εντελώς ασχολίαστη την μήνυση του Κομανέντσι στον Χαϊκάλη, που μ' αυτόν το τρόπο ουσιαστικά δείχνει τον πανικό που έχει επικρατήσει στο Μαξίμου.
Τόσο ο τρόπος αντιμετώπισης με ανακριτικό και απαξιωτικό τρόπο απέναντι στον προσκεκλημένο Χαϊκάλη από τους οικοδεσπότες του ΜΕΓΚΑ (τον επιμελώς αξύριστο και την νεαρή υστερική φυσιογνωμία), όσο η ανάλογη υποδοχή του από την Χούκλη στον Αντένα αλλά κυρίως από την λερές τοποθετήσεις των λιανοτούφεκων του δικομματισμού (Άρης, Σια, Τσίμας, Μπάμπης) δείχνουν την μεθόδευση που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει το
Μαξίμου και οι φίλα προσκείμενοι πειθήνιοι ώστε να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη.
Κλείστε τις τηλεοράσεις και μην ακούτε τα φερέφωνα της διαπλοκής και υποταγής.

Και ένα ερώτημα - υπόθεση: Τι μπορεί να συνετέλεσε κι ο κομιστής την "έκανε" στην τελευταία συνάντηση; Ειδοποιήθηκε; Κι από ποιόν ; Πότε έγινε αυτό;

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.