Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στην Περαία θα δοθεί συναυλία του Βαγγέλη Γερμανού.
Ο αγαπημένος τροβαδούρος, με την κιθάρα και τη φωνή του, μας ταξιδεύει στις ρότες των τραγουδιών του, από τα «Μπαράκια» ως τα «BLUESAKIA», με ενδιάμεσους σταθμούς όλα τα τραγούδια του που αγαπάμε. Μια μαγική διαδρομή, ένα νυχτερινό θαλασσινό ταξίδι, με εμάς συνεπιβάτες και χορωδούς...
Η εμφάνιση του Βαγγέλη Γερμανού είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Εντάσσεται στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Θερμαϊκού, που έχουν τίτλο «Αστρογειτονιές» και συμβάλλουν στη διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος των ημερών. 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.