Ένα  από τα καλύτερα καφέ- εστιατόρια του δήμου μας "ξεφύτρωσε" πριν μερικές βδομάδες και κατάφερε γρήγορα να αγαπηθεί από τους δημότες.
Πρόκειται για το nostissimo που βρίσκεται στην παραλία του Μπαξέ, που οι ιδιοκτήτες του "ρίξανε" αρκετά χρήματα για τον εξοπλισμό και το design του και που φιλοδοξεί (ήδη έχει ξεκινήσει) να γίνει ένας πολυχώρος εκδηλώσεων και πολιτισμού με μουσική σκηνή και άλλα δρώμενα..

Το Σάββατο, στα επίσημα εγκαίνιά του, θα έχει ζωντανή μουσική φιλοξενώντας τους Banda Latiniko και τους LittlePeter & the bad news.
Για όλα τα παραπάνω αλλά και επειδή προσφέρει και δώρο μια φιάλη κρασί στα δύο άτομα ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ στο 2392024568 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.