Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός από ατύχημα που έγινε στα πλατό της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε, στην Ταϊβάν. Το ατύχημα συνέβηκε όταν κατέρρευσε η οροφή στο στούντιο όπου ο διάσημος σκηνοθέτης θα γυρίσει την επόμενη ταινία του, το Silence.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες είχαν προσληφθεί ως εργάτες για να επισκευάσουν ένα κτίριο στα στούντιο CMPC που είχε κριθεί «μη ασφαλές».

«Όλοι έχουν πάθει σοκ. Λυπούμαστε πολύ και εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες του ανθρώπου που πέθανε και εκείνων που τραυματίστηκαν» προστίθεται στην ανακοίνωση εκ μέρους της παραγωγής.

Τα γυρίσματα του Silence, της πρώτης ταινίας που γυρίζει ο Σκορσέζε μετά τον Λύκο της Γουόλ Στριτ, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Πρόκειται για την προσαρμογή ενός μυθιστορήματος του Ιάπωνα συγγραφέα Σουσάκο Έντο που αφηγείται την ιστορία των Πορτογάλων Ιησουιτών ιεραποστόλων του 17ου αιώνα που υπέστησαν διώξεις στην Ιαπωνία.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν ο Λίαμ Νίσον, ο Άντριου Γκάρφιλντ και ο Άνταμ Ντράιβερ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.