Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και προηγούμενο, η ανδρική ομάδα του Αχιλλέα Περαίας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια χειμώνα του 3ου ομίλου της Α κατηγορίας ΕΠΣΜ της περιόδου 2014-15.

Το συγκρότημα του Χρύσανθου Κασλή παρουσιάστηκε εντελώς μεταμορφωμένο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο και κατάφερε να εξασφαλίσει τον πρώτο στόχο, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία από τα μέσα Οκτωβρίου!

Η ξέφρενη πορεία, επιστέγασμα της οποίας ήταν επτά συνεχόμενες νίκες έφεραν αναγνώριση και καταξίωση από τους αντιπάλους, αισιοδοξία, θετικό κλίμα και δημιούργησαν παράλληλα ψηλές προσδοκίες για ανάλογη συνέχεια.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της πορείας αυτής, οι παίκτες δηλαδή με την άψογη καθοδήγηση του προπονητή και με αρωγό τη διοίκηση, κατάφεραν να φέρουν το σύλλογο εκεί που πραγματικά αξίζει και πρέπει να βρίσκεται, δηλαδή να πρωταγωνιστεί, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Παραθέτουμε πιο κάτω αντιπροσωπευτικά δηλώσεις μερικών μόνο από τους πρωταγωνιστές αφού ήταν φύσει αδύνατο να μιλήσουν όλοι για την εξαιρετική πορεία της ομάδας:

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΠΑΤΙΔΗΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ):
Αισθάνομαι ικανοποίηση τόσο από τη βαθμολογική μας συγκομιδή, όσο και από τη γενικότερη παρουσία μας, κάτι που ξάφνιασε πολλούς αλλά εμείς το πιστεύουμε και προσπαθούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Έχουμε καλές μονάδες που ο καθένας μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του, αλλά πάνω από όλα είμαστε μια ομάδα που νοιώθουμε πολύ κοντά μεταξύ μας, δεν έχουμε φίρμες, και εγώ θεωρώ μεγάλη τιμή να είμαι ο αρχηγός της, και κάνω ότι μπορώ να δικαιώσω τον προπονητή μου για την επιλογή αυτή. Εμείς όντας ερασιτέχνες αθλητές, εκτιμούμε την προσπάθεια των μελών της διοίκησης που αφήνουν δουλειές και οικογένειες για είναι κοντά μας και στις νίκες αλλά και στις αποτυχίες.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΚΙΟΥΛΑΣ:
«Σωστή αποδείχτηκε τελικά η καλοκαιρινή επιλογή μου να έρθω στην Περαία και τον Αχιλλέα όπου καταφέραμε και φτιάξαμε μια ανταγωνιστική ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει άριστο κλίμα και αυτό αντανακλάται και στο βαθμολογικό πίνακα. Η συνεργασία με τον προπονητή, τους συμπαίκτες, και τη διοίκηση είναι πολύ καλή, είμαστε μια νοικοκυρεμένη ομάδα, επιδιώκουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και θα συνεχίσουμε έτσι. Μετά την ήττα στο Φοίνικα, κάναμε 7 σερί νίκες και πιάσαμε την κορυφή δίκαια και σωστά, και αξίζουν τα παιδιά πολλά μπράβο γι’ αυτό»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΝΑΣΙΔΗΣ:
«Χαίρομαι πολύ που συνεχίζω στην ομάδα και απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Καταφέραμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που είναι ίσως η καλύτερη του δύσκολου αυτού ομίλου, που βρίσκεται δίκαια στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε ενωμένοι με τη διοίκηση και τον προπονητή και στοχεύουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Κερδίσαμε πανάξια κάθε βαθμό με την αξία μας στο γήπεδο και οι κόποι μας έχουν δικαιωθεί μέχρι σήμερα».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΛΗΜΗΣ:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας που αποτελείται από εξαιρετικούς παίκτες, έχουμε δουλέψει από το καλοκαίρι πολύ σκληρά, είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και ο προπονητής με τη διοίκηση είναι πάντα κοντά μας. Βρισκόμαστε δίκαια ψηλά στη βαθμολογία και ευελπιστώ προσωπικά να διακριθώ -πάντα μέσα από την ομάδα- γιατί έχω φιλοδοξίες να φτάσω ψηλότερα μια μέρα».

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΣΚΟΣ:
«Νοιώθω χαρά και ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αφού από το περασμένο καλοκαίρι δουλέψαμε πολύ για να πετύχουμε αυτό που έχουμε καταφέρει σήμερα. Είμαστε στα μισά του δρόμου και χρειάζεται η ίδια σοβαρότητα και προσπάθεια για να καταφέρουμε περισσότερα αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε ομάδα που παίζουμε όλοι για αυτήν, αλλά και τον προπονητή που μας κέρδισε και τη διοίκηση που νοιώθουμε να είναι πάντα κοντά μας».

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΑΣΛΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ):
«Η πολύ καλή πορεία της ομάδας μας εξηγείται γιατί ήρθαν φέτος αθλητές που ήθελαν να παίξουν για αυτήν, διαθέτουν ποιότητα αλλά και σωστή νοοτροπία με ανάλογο χαρακτήρα. Αυτή η πορεία μας δικαιώνει και παράλληλα, προσελκύει ικανούς αθλητές από άλλες ομάδες που πλέον θέλουν να έλθουν στον Αχιλλέα Περαίας επενδύοντας έτσι στο μέλλον, που πιστεύω θα είναι ανοδικής τροχιάς. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την μέχρι σήμερα σοβαρότητα και προσήλωση ενώ παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι θα βάλουμε σωστές βάσεις για το μέλλον του συλλόγου».

του Κώστα Ταρσούνα
υπεύθυνου ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κυριε Ταρσουνα η ομαδα σας εχει κανει καλη πορεια μεχρι τωρα αλλα πρωταθλητρια χειμωνα αναδειχτηκε η Νικη Μεσημεριου, καλο θα ηταν να μην παραπληροφορειτε τον κοσμο με στοχο να κερδισετε εντυπωσεις που δεν εχετε κερδισει στο γηπεδο εκτος αν αυτο σας κανει να νιωθετε εσεις πιο ομορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.