Η δημοσιογραφική πιάτσα την είχε ονομάσει "μνημονιακή BMW". Είχε αγοραστεί από το κράτος και την είχε ιδιοποιηθεί (σύμφωνα με δημοσιεύματα) ο Ευάγγελος Βενιζέλος Την ίδια (ή ακόμα μια ίσης αξίας) κατείχε κι ο Σαμαράς. Η θωρακισμένη 7άρα φημολογείται ότι αγοράστηκε έναντι 750.000 ευρώ επί θητείας του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών. 
Είναι αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη, με όλα τα κομφόρ και σαφώς κόστισε πολλαπλάσια από όσο επιβάρυναν τον προϋπολογισμό - της ΝΔΣΟΚ προηγούμενης κυβέρνησης των δανειστών - οι απολυμένοι φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί μαζί και καθαρίστριες. Μάλιστα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Β. Παναγούλης και Νάσου Αθανασίου, είχαν καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή για τη χρήση της.

Η νέα κυβέρνηση ωστόσο την βγάζει στο σφυρί...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βηματοδότη -από το Βήμα- η κυβέρνηση σκοπεύει να εισπράξει χρήματα πουλώντας τα μαύρα πολυτελή υπουργικά αυτοκίνητα.

Επικαλείται συνομιλία του συντάκτη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλο, στην αρμοδιότητα του οποίου έχουν περιέλθει, πέραν των τόσων άλλων, και τα κρατικά αυτοκίνητα.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο νέος υπουργός διαθέτει ένα συλλεκτικό κάμπριο MG, για το οποίο, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει λόγω παλαιότητας, δηλώνει υπερήφανος.

Προσθέτει δε ότι οι υπουργοί δεν χρειάζονται κρατικά αυτοκίνητα, ήδη ο Γ. Βαρουφάκης μετακινείται με ταξί (και μηχανή...), ο Π. Σκουρλέτης με ένα παλιό ΙΧ, όπως και ο Δ. Στρατούλης, ενώ ο πρωθυπουργός με ένα μαύρο Audi με πινακίδες Θεσσαλονίκης.

*** Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δαπάνη 47.600 € που δόθηκαν για το service και διάφορες εργασίες στα αυτοκίνητα - πρόκληση των Σαμαροβενιζέλων (σύμφωνα με τιμολόγια που είδαν το φως της δημοσιότητας).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Να ψάξουν καλά οι αρμόδιοι τα αυτοκίνητα προτού τα εκποιήσουν. Υπάρχει περίπτωση να έχουν ξεχάσει ο σάχλας και ο τούρκογλου καμιά τρόμπα...Πως είπατε; Τι έκαναν με τις τρόμπες; Ότι κάνει ο κάθε τρόμπας...Τρομπάριζαν....! Πολύ, πάρα πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.