Με πλήθος κατοίκων που συνέρρευσαν στο ΚΑΠΠΑ, την Παρασκευή το απόγευμα, από όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Θερμαϊκού πραγματοποιήθηκε μια τελετή απονομής επαίνων σε μαθητές που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε, ή κατέκτησαν την είσοδό τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σε μια εκδήλωση που σκοπό είχε την επιβράβευση των διακριθέντων, ο κύκλος άνοιξε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον οινοποιό και επιχειρηματία της περιοχής κ. Βαγγέλη Γεροβασιλείου που με τις συνεχείς διακρίσεις των διάσημων σε όλον τον κόσμο κρασιών του τιμά τον Δήμο μας και αποτελεί παράδειγμα ιδιαίτερα επιτυχημένου και αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Την τιμητική διάκριση απένειμε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης, όπως και στη μαθήτρια της Γ' τάξης του 1ου Γυμνασίου Περαίας Δήμητρα Νικολούλη, που κατάκτησε με έκθεσή της την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό έκθεσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θέμα "Καταπάτηση Δικαιωμάτων του Παιδιού".

Εν συνεχεία έπαινοι απονεμήθηκαν στους νεοεισελθόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και ακολούθησαν βραβεύσεις μαθητών για την βαθμολογική τους επίδοση κατά τον προβιβασμό τους στις επόμενες τάξεις Γυμνασίων και Λυκείων.

Είχε προηγηθεί ένα μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκαν μαθητές γυμνασίων και λυκείων σχολείων του δήμου.

Η βραδιά έκλεισε με γεύσεις τυριών και αλλαντικών συνοδεία των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος Γεροβασιλείου, στο φουαγιέ του αμφιθεάατρου του ΚΑΠΠΑ.

Παραβρέθηκαν στην τελετή (εκτός των συγγενών των βραβευθέντων) πλήθος συνδημοτών μας αλλά και σχεδόν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο (που μέλη του ανέλαβαν τις επιμέρους βραβεύσεις). Πιστεύουμε ότι έγινε ένα μικρό αλαλούμ με το ποιος θα πρωτοπρολάβει να κάνει απονομές, τέτοιο που ακούστηκαν παράπονα από κάποια μέλη της διοίκησης του ΔΣ. Οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης πάντως (κκ Τσαμασλής και Κουζινόπουλος) εκλήθησαν κάπου στο τέλος να επιδώσουν επαίνους σε μια ομάδα μαθητών.

Μποτιλιάρισμα αυτοκινήτων σημειώθηκε κατά την προσέλευση των προσκεκλημένων στο ΚΑΠΠΑ.


Ο κ. Βαγγέλης Γεροβασιλείου

Η βραβευθείσα μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου Δήμητρα Νικολούλη













Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.