Μπορεί το γραφείο τύπου να μας ενημερώνει συστηματικά για τις σημαντικές αλλά κυρίως για τι ασήμαντες και μερικές ανούσιες πράξεις κι εκδηλώσεις της διοίκησης αλλά προφανώς θεώρησε ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΗ την διαδικασία ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ που θα γίνει αύριο το απόγευμα Τετάρτη 25/2 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στους Νέους Επιβάτες.
Αλλιώς δεν εξηγείται η παράλειψη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης ακόμη και στο επίσημο site του Δήμου.


Γιατί άραγε; 

Αφού μετέθεσαν τον χώρο της ανοιχτής διαδικασίας στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων (να θυμίσουμε ότι πάντα γινόταν στο ΞΕΝΙΑ) μάλλον σκόπιμα θέλησαν να υποβαθμίσουν το πολύ σημαντικό γεγονός της άμεσης ενημέρωσης των πολιτών.
Βέβαια θα επικαλεστούν το γράμμα του νόμου (Καλλικράτης) που λέει ότι σε δήμους άνω των 50.000 κατοίκων ο απολογισμός γίνεται στους φορείς και όχι ανοιχτά στους πολίτες. Αλλά ποιον θα πείσετε ότι "πνίξατε" την ανακοίνωση απλά και μόνο για να είστε σύννομοι ;

Που είναι η διαφάνεια, οι ανοιχτές πόρτες και όλα στο φως που προεκλογικά διατεινόσασταν ;

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 16.00΄, Απολογισμός του δημοτικού έργου για το τετράμηνο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου στον Μπαξέ.

** Η φωτο από παλαιότερο απολογισμό στο Ξενία
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.