Λέγεται ότι ο δείκτης πολιτισμού μιας κοινότητας ανθρώπων εξαρτάται και από τον τρόπο ψυχαγωγίας της. Το χθεσινοβραδινό αποκριάτικο γλέντι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού συνετέλεσε στην καλύτερη διαμόρφωση του δείκτη, ικανοποιώντας στο έπακρο την ανάγκη των παρευρισκομένων για γνήσια ψυχαγωγία. Μια ψυχαγωγία που πρόσφερε στους συνδαιτημόνες σωματική και ψυχική ευφορία, ακτινοβολώντας τη χαρά της ζωής.. και επειδή ισχύει ο κανόνας  για τον χαρακτηρισμό των ατόμων "πες μου πως διασκεδάζεις να σου πω ποιος είσαι", η Πρωτοβουλία Θερμαϊκού μ' αυτή  την εκδήλωσή της βροντοφώναξε  ότι είναι ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ μια ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που απλώνεται και ενώνεται με όμοιους συμπολίτες και φίλους της, υψώνοντας την ψυχική τους θερμοκρασία και δυναμώνοντας μέσα τους τον τόνο της ζωής, μια ΤΑΙΡΙΑΣΤΗ ΠΑΡΕΑ που γράφει ιστορία.



Ίσχυσε και χθες η διαχρονική αλήθεια πως "χίλιοι καλοί χωράνε". Μπορεί βέβαια να μην ήμασταν χίλιοι,  ήμασταν αρκετοί όμως (γέμισαν οι αίθουσες του στεκιού που μεταμορφώθηκε σε μια όμορφη νεο-μπουάτ), αλλά και όσοι να ερχόταν είμαστε σίγουροι πως θα αισθανόταν ζεστά και φιλικά και θα είχαν να μιλάνε καιρό για την όμορφη βραδιά. 



Σ' αυτό συνετέλεσε πέρα από το καλό κρασί και τα εδέσματα  το συγκρότημα των Ταγαρνιώνα (που έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με το πρόγραμμα που παρουσίασε και την ζωντάνια του) αλλά κυρίως η παρουσία του Δημήτρη Ζερβουδάκη που χάρισε μαγικές στιγμές με τις ερμηνείες του, την αμεσότητα και το κέφι του.




Ευχαριστούμε θερμά  τους Ταγαρνιώνα και τον φίλο Δημήτρη που μας έκαναν όλους μια παρέα.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους της Πρωτοβουλίας Κώστα Σαράφη και Γιώργο Ζαχαρνά για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης και την πολύτιμη βοήθειά τους.
Ακόμη τους κκ Σταύρο Λαχανούδη (Αρτοποιείο Τιγκόζη, Περαία), Οινοποιείο Μαντοβάνι (Περαία), Οινοποιείο Βούλγαρη (Ν. Επιβάτες), Κρεοπωλείο Μπλάγκου (Περαία) και ταβέρνα ΑΝΕΣΤΗΣ, για τις προσφορές τους.
Και φυσικά τα μέλη της Πρωτοβουλίας που φρόντισαν για όλα ... και ιδιαίτερα τους Έλενα, Κατερίνα, Γιώργο και Νίκο. 


Συγνώμη για τον κακό ήχο του βίντεο ... αλλά όλοι τραγουδούσαν .....



Για το υπέροχο βιντεάκι με τις φωτο ευχαριστούμε τον Μανώλη !!!
























































Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.