Μία έκπληξη περίμενε τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγαλο, στην προσπάθειά του να πουλήσει τις δύο αλεξίσφαιρες και αλεξίβομβες BMW που χρησιμοποιούσε η προηγούμενη κυβέρνηση και συγκεκριμένα να μάθει ποιος τις αγόρασε, πόσο ακριβώς στοίχισαν, ώστε να τις κοστολογήσει.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πουθενά ούτε εντολή για την αγορά τους ούτε τιμολόγια ούτε καμία απόδειξη για την παραλαβή τους.

Κατά τον υπουργό οι BMW είναι για το κράτος... αόρατες, δεν υπάρχουν σε κανένα κρατικό έγγραφο. Οι ελεγκτές έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα αρχεία με τα κρατικά αυτοκίνητα και πάλι δεν βρήκαν τίποτε.

Υστερα απ' αυτό συμπεραίνουν ότι τα δύο αυτά πανάκριβα αυτοκίνητα αγοράστηκαν από τα... μυστικά κονδύλια της κυβέρνησης. Ως γνωστόν, στα μυστικά κονδύλια δεν ζητούνται αποδείξεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εύλογη απορία : τα μυστικά κονδύλια τα διαχειρίζονται φανεροί ή μυστικοί σαρσέμηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.