Με το θέμα της «εκχώρησης» (κοινώς ξεπουλήματος) της καθαριότητας του δήμου Θερμαϊκού σε ιδιωτικά συμφέροντα, να κυριαρχεί μεταξύ των 13 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, συνέρχεται την Τρίτη 1ηΑπριλίου, ώρα 4 μ.μ. το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, στην τελευταία πριν το Πάσχα συνεδρίασή του.

Πρώτο θέμα, στην ίδια συνεδρίαση, η επαναληπτική για Τρίτη και τελευταία φορά ψηφοφορία σχετικά με την εκλογή στο δήμο Θερμαϊκού, Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Μία ψηφοφορία που όπως και οι άλλες δύο προηγούμενες, αναμένεται να καταλήξει σε αδιέξοδο. Κι αυτό γιατί η διοίκηση του δήμου με τη μεθόδευσή της, δεν προσπάθησε να υπάρξει η συναινετική με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις εκλογή μιας ισχυρής προσωπικότητας συνδημότη στη θέση αυτή.
Αναλυτικά, τα 13 θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη έχουν ως εξής:
ΘΕΜΑ 1ο: Επαναληπτική εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Θερμαϊκού (άρθρο 77  του Ν. 3852/2010).
Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου - κ. Σπύρος Αδαμίδης .
ΘΕΜΑ  2ο: Έγκριση της υπ’ αριθ. 25/2015 μελέτης του ανοικτού μειοδοτικού διεθνή διαγωνισμού για την ανάθεση των εργασιών «Διαχείριση απορριμμάτων Δήμου Θερμαϊκού για εικοσιτέσσερις (24) μήνες».
Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας - κ. Θεοδόσιος Χατζηιωαννίδης.
ΘΕΜΑ 3ο: Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως παρακρατηθέντων.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομιών Υπηρεσιών - κ. Παναγιώτης Μήλιος.
ΘΕΜΑ 4 ο: Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομιών Υπηρεσιών - κ. Παναγιώτης Μήλιος.
ΘΕΜΑ 5ο: Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, από μείωση Δ.Τ. σε ευπαθείς ομάδες.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομιών Υπηρεσιών - κ. Παναγιώτης Μήλιος.
ΘΕΜΑ 6ο: Διαγραφή ποσού.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομιών Υπηρεσιών - κ. Παναγιώτης Μήλιος.
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση της υπ’ αριθ. 1/2015 Απόφασης της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.
Εισηγητής : Δ.Σ.- Πρόεδρος της Επιτροπής Ε.Φ.Δ. - κ. Νικόλαος Μπαλάφας.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση της υπ’ αριθ. 6/2015 Απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, που αφορά στην έγκριση Απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, έτους 2014. 
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Παιδείας - Νεολαίας - Αλληλεγγύης - Πρόνοιας - Αγροτικής Ανάπτυξης & Απασχόλησης - κ. Θεόδωρος Τζέκος.
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση της υπ’ αριθ. 7/2015 Απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, που αφορά στην έγκριση Απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, έτους 2014. 
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Παιδείας - Νεολαίας - Αλληλεγγύης - Πρόνοιας            Αγροτικής Ανάπτυξης & Απασχόλησης - κ. Θεόδωρος Τζέκος
ΘΕΜΑ 10ο: Σύσταση Επιτροπής Ελέγχου Ακαταλληλότητας ή Ασύμφορης Κυκλοφορίας Οχημάτων κυριότητας του Δήμου.  
Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας - κ. Θεοδόσιος Χατζηιωαννίδης.
ΘΕΜΑ 11ο:  Παραλαβή Μελέτης με τίτλο «Αποτύπωση μισθώσεων καταστημάτων στην Ν. Μηχανιώνα και αποτύπωση γηπέδου ποδοσφαίρου Αγγελοχωρίου».  Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών - κ. Παναγιώτης Μήλιος
ΘΕΜΑ 12ο:  6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2015.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών - κ. Παναγιώτης Μήλιος
ΘΕΜΑ 13οΣυμμετοχή στο σχηματισμό κεφαλαίου της Αστικής μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Εταιρείας, με την επωνυμία «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Παιδείας - Νεολαίας - Αλληλεγγύης - Πρόνοιας - Aγροτικής Ανάπτυξης & Απασχόλησης - κ. Θ. Τζέκος. 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.