Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. σχεδιάζει τη διοργάνωση της εικαστικής/καλλιτεχνικής δράσης “Art in Action”/”Τέχνη σε Δράση” σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας. Πρόκειται για μια εικαστική εξόρμηση, για μια δράση καλλιτεχνικού ακτιβισμού, με σκοπό να μεταμορφώσουμε τον τοίχο 300 περίπου μέτρων που βρίσκεται στο λιμάνι της Μηχανιώνας σε ένα υπαίθριο έργο τέχνης!

Προσκαλούμε ανοιχτά κάθε ενδιαφερόμενο καλλιτέχνη, επαγγελματία ή ερασιτέχνη που επιθυμεί να συμπράξει εθελοντικά σε αυτήν την προσπάθεια! Μια προσπάθεια που στόχο έχει να ομορφύνουμε λιγάκι τον τόπο μας και να εκτοπίσουμε το γκρίζο από την καθημερινότητά μας, δημιουργώντας σημεία αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Στείλτε μας ένα σύντομο βιογραφικό και μια επιστολή όπου θα δηλώνετε την πρόθεση να συμμετάσχετε στην δράση στο e-mail poltherm@gmail.com μέχρι και τις 6 Απριλίου 2015, 23:59. Το e-mail θα πρέπει να έχει τίτλο “ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. ART IN ACTION”.
Με τιμή,

Κατερίνα Χατζηχριστοφή, Πρόεδρος ΔΗ.Π.ΠΑ.Κ.Υ.Θ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.